NICOL eist uitzendverbod Massa is Kassa waarin zij te zien is

0

Nicol Kremers, de ex-partner van realityster Peter Gillis, eist dat afleveringen van het realityprogramma Massa is kassa waarin zij is te zien offline gehaald worden en ook nooit meer op tv te zien zullen zijn. Kremers deed recent aangifte van tien gevallen van mishandeling en bedreiging tegen de omstreden vakantieparkondernemer Gillis.

De eisen van Nicol staat, zo schrijft het AD, in een sommatie die haar advocaten Sébas Diekstra en Allon Kijl namens het management van Nicol hebben gestuurd aan Talpa en Concept Street, de producent van het programma. De advocaten wijzen er in de brief op dat de strafbare feiten waarover door Nicol aangifte is gedaan, zich afspeelden tijdens de opnamen van het programma. Nicol zou door de beelden steeds worden herinnerd aan de gewelddadige gebeurtenissen uit het verleden. Volgens Nicols management wordt ook de privacy van Kremers geschonden, mede omdat zij geen toestemming heeft gegeven voor verdere uitzending.


Hier komt nog eens bij, aldus de brief van Diekstra en Kijl, ‘dat zij als slachtoffer in de verschillende afleveringen, die enkel amusementswaarde (blijken te) hebben, op een negatieve wijze wordt weggezet’. : Nicol wordt regelmatig nog neergezet al golddigger en er wordt vaak lachend en gekscherend over haar gedaan, ze wordt heel vaak nog negatief genoemd of in beeld gebracht. Ze wordt neergezet als een probleem dat is opgelost terwijl juist híj in die relatie jarenlang het probleem was”, aldus Wouter van Dort en Brandon Carmio van het management van Nicol Kremers.

Peter Gillis heeft inmiddels een nieuwe vriendin, Wendy, die nu te zien is in serie 10 van de realityshow over de miljonairsfamilie, maar er zijn ook nog geregeld beelden van Nicol te zien in het programma. Zo was in de aflevering van vorige week dinsdag Nicol te zien samen tezamen met Peter Gillis. Ook zijn er andere onlinevideo’s te bekijken waarin Nicol te zien is.