Pagina titel ...
donderdag, oktober 1
Nick Nolte verkoopt zijn huis voor $ 4.3 miljoen minder dan de vraagprijs…

0
Een forse tegenvaller voor acteur Nick Nolte! Zijn huis in Malibu dat hij anderhalf jaar geleden in de verkoop zette voor $ 8.250.000 is weliswaar verkocht, maar bracht zelfs bij benadering niet de vraagprijs op.Nick Nolte verkocht zijn huis uiteindelijk voor $ 3.900.000; dat is $ 4.300.000 minder dan de oorspronkelijke vraagprijs!

Een romantisch aandoend huis met Italiaanse marmeren vloeren, openslaande deuren, veel ramen, hoge gewelfde plafonds en bewerkte houten open haarden. Buiten platanen en pijnbomen op de 20.000 vierkante grond. Wat Nick Nolte betreft was zijn optrekje best ruim acht miljoen dollar waard, maar dat vonden potentiële kopers niet.

(Lees verder na de advertentie)

De 73-jarige acteur zag zich dan ook genoodzaakt, sinds hij het huis in april 2013 te koop aanbood, keer op keer de vraagprijs te verlagen. En nu het uiteindelijk verkocht is blijkt Nolte slechts $ 3.900.00 te hebben gekregen voor het huis.

De woonkamer, met twee Chinese leeuwen bij de ingang is een plaatje met veel natuurlijk licht dat door de dakramen binnen komt. Het huis telt vier slaapkamers met eigen badkamer. Ook is er guesthouse met twee slaapkamers en drie badkamers. In de grote achtertuin een tennisbaan en een zwembad met spa. Dat Nolte een passie voor muziek heeft blijkt wel uit de kamer vol gitaren.

Lees verder na advertentie

Nolte werd voor zowel zijn rol in The Prince of Tides (1991) als die in Affliction (1997) genomineerd voor een Academy Award. Beide rollen leverden hem ook nominaties voor Golden Globes op, die hij voor The Prince of Tides ook daadwerkelijk won. In Nederland werd hij vooral bekend door de televisieserie De Jordaches. Hij speelde daar Tom Jordache.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0