Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
Nick Nolte verkoopt zijn huis voor $ 4.3 miljoen minder dan de vraagprijs…

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Een forse tegenvaller voor acteur Nick Nolte! Zijn huis in Malibu dat hij anderhalf jaar geleden in de verkoop zette voor $ 8.250.000 is weliswaar verkocht, maar bracht zelfs bij benadering niet de vraagprijs op.Nick Nolte verkocht zijn huis uiteindelijk voor $ 3.900.000; dat is $ 4.300.000 minder dan de oorspronkelijke vraagprijs!

(Lees verder na de advertentie)

Een romantisch aandoend huis met Italiaanse marmeren vloeren, openslaande deuren, veel ramen, hoge gewelfde plafonds en bewerkte houten open haarden. Buiten platanen en pijnbomen op de 20.000 vierkante grond. Wat Nick Nolte betreft was zijn optrekje best ruim acht miljoen dollar waard, maar dat vonden potentiële kopers niet.

De 73-jarige acteur zag zich dan ook genoodzaakt, sinds hij het huis in april 2013 te koop aanbood, keer op keer de vraagprijs te verlagen. En nu het uiteindelijk verkocht is blijkt Nolte slechts $ 3.900.00 te hebben gekregen voor het huis.

De woonkamer, met twee Chinese leeuwen bij de ingang is een plaatje met veel natuurlijk licht dat door de dakramen binnen komt. Het huis telt vier slaapkamers met eigen badkamer. Ook is er guesthouse met twee slaapkamers en drie badkamers. In de grote achtertuin een tennisbaan en een zwembad met spa. Dat Nolte een passie voor muziek heeft blijkt wel uit de kamer vol gitaren.

Nolte werd voor zowel zijn rol in The Prince of Tides (1991) als die in Affliction (1997) genomineerd voor een Academy Award. Beide rollen leverden hem ook nominaties voor Golden Globes op, die hij voor The Prince of Tides ook daadwerkelijk won. In Nederland werd hij vooral bekend door de televisieserie De Jordaches. Hij speelde daar Tom Jordache.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0