Net als Ferry Doedens – ‘Temptation island’-babes Megan en Milou starten OnlyFans-pagina: “Na amper 24 uur al maandsalaris verdiend”

0

Ferry Doedens krijgt navolging. Megan Desaever en Milou van Agtmael, twee voormalige deelneemsters aan het realilty tv-programma’ Temptation island’, zijn gestart met een OnlyFans-pagina, waar ze pikante foto’s en video’s van zichzelf aan de man brengen. en dat legt ze geen windeieren. Binnen een dag werd er een maandsalaris verdiend.

“Ik speelde al een tijdje met het idee om zo’n account op te starten, omdat ik van verschillende mensen hoorde dat je er veel geld mee kan verdienen”, aldus Megan bij Het Laatste Nieuws. “Of dat naakt poseren me niet afschrikt? Nee gij, ik heb dat ook al voor Playboy gedaan. Mensen weten dus wel hoe ik eruitzie zonder kleren. Dus ja, dan kan ik er beter geld aan verdienen.”


“Aanvankelijk had ik verwacht dat mensen daar niet op zaten te wachten, en dat het op OnlyFans om het hardere werk ging, zeg maar. Maar dat blijkt goed mee te vallen. Mijn account is amper 24 uur online en ik heb al een maandsalaris verdiend. Voor een abonnement op mijn OnlyFans-account vraag ik momenteel 20,50 euro. Van zodra ik meer content heb, ben ik van plan om die prijs te verhogen.”

Ferry Doedens (30) is al maanden in het nieuws vanwege het starten van een OnlyFans-account, waar de voormalige ‘GTST’-ster expliciete beelden van zichzelf deelt. Een maand geleden twijfelde Ferry Doedens of de 18+-website Only Fans wel echt iets voor hem is. “Ik vraag me ook af of dit echt is wat ik wil. Ik ben een persoon op Only Fans, maar ik ben ook nog gewoon Ferry die acteert en zingt. Kunnen die twee werelden naast elkaar bestaan?,” vroeg hij zich af in Veronica Magazine.