Pagina titel ...
woensdag, april 8
N*E*R*D Pharell Wiliams wil nog ‘maar’ $10.9 miljoen hebben voor zijn penthouse

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Het lukt Pharrell Williams maar niet zijn penthouse in Miami te verkopen. Dus doet hij nu een ultieme poging met een spectaculaire prijsverlaging. Stond het penthouse voor 16.8 miljoen dollar in de etalage, nu kost het nog maat 10.8 miljoen dollar.

Het penthouse beslaat de bovenste verdieping van de Bristol Tower in de wijk Brickell in Miami. Een prachtig uitzicht is bij de prijs inbegrepen. Niet alleen vanaf het balkon, maar ook bijvoorbeeld vanuit de jacuzzi in de badkamer.

De vraagprijs is nu 10.9 miljoen dollar. Een koopje voor wie weet dat Pharrell er in 2012 nog dacht 16.8 miljoen dollar voor te kunnen krijgen. Het penthouse telt 930 vierkante meter en heeft een dakterras van 664 vierkante meter.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0