Nemen makers WINTER VOL LIEFDE kijkers in de maling? (Joshua en Joyce nep deelnemers?)

0

Nemen de makers van Winter Vol Liefde de kijkers in de maling? Feit is dat Joshua en Joyce afgelopen maart ook al op tv waren: ze deden toen mee aan hetzelfde programma, namelijk Bed & Breakfast van Omroep Max, waarbij drie stellen allemaal één nacht bij elkaar logeren en elkaars verblijf in de B&B beoordelen. Zijn Joshua en Joyce door de makers van Winter Vol Liefde gevraagd om mee te doen? Is het doorgestoken kaart of puur toeval?

Op X (voorheen Twitter) lieten kijkers al snel weten Joshua én Joyce ergens van te herkennen. En dat is goed gezien! ‘Joshua en Joyce zaten gewoon in dezelfde uitzending van Bed & breakfast. Hoe krijg je het voor elkaar?’, schrijft een kijker op social media. Een nader: ‘Joyce en Joshua uit Winter vol liefde zaten dus samen in een ander programma over B&B’s. Dus gevraagd om mee te doen en doorgestoken kaart of pure toeval?’


Afgelopen maart was de aflevering met Joshua en Joyce op het scherm. In deze aflevering Bed & Breakfast beoordeelden de gasten eerst welkom de B&B van Laura en Joshua. Vervolgens sliepen ze bij Tineke en Herman en als laatste gaan ze op bezoek bij Joyce in Flevoland, waar zij een B&B runt met twee tiny houses.

De Winter Vol liefde-kijkers vinden het allemaal maar vreemd en twijfelen aan de oprechtheid van Joshua en Joyce en vragen zich af of Joshua als Joyce zo graag op televisie komen of ze dat doen om hun eigen B&B nogmaals op tv te krijgen.