Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Niemand wil voor €895.000 het penthouse (inclusief de door Nicole uitgezochte meubeltjes) kopen van Massa is Kassa-ster Peter Gillis

0


Massa is Kassa-ster Peter Gillis mag dan op zijn vakantieparken chalets verhuren, zelf woont hij met zijn naar een huwelijksaanzoek hunkerende vriendin Nicol in een villa in Neerpelt. Het vorige appartement van het stel in Lommel staat nu al een tijd te koop voor €895.000 euro, maar er daagt geen koper op. En dat terwijl de meubeltjes toch bij de prijs zijn inbegrepen en zijn uitgezocht door Peters naar een huwelijk hunkerende liefde Nicole.De familie Gillis, van de realityserie Massa Is Kassa, woont sinds kort in een villa in het Belgische Neerpelt. ‘We zijn verhuisd voor de kinderen, want Nicole vond het veel te gevaarlijk om ze bij het penthouse buiten te laten spelen, waardoor ze altijd binnen voor de televisie zaten. Nu kunnen ze mooi naar buiten,’ vertelt peter Gillis in Weekend. De vroegere woning, net over de Nederlandse grens, in Lommel staat nu te koop voor €895.000. Het penthouse meet 205 m2, telt drie slaapkamers en twee badkamers en wordt verkocht inclusief  de luxueuze meubels.

Het  penthouse is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van een luxueuze, kwaliteitsvolle inrichting en ligt in het hart van Lommel. De lichtrijke woonkamer is voorzien van een luxueuze parketvloer en een gashaard. In de keuken met eiland een stoomoven, bordenwarmer, heteluchtoven, koffiemachine, vaatwasser, koelkast en spoelbak met groentevermaler.

Het penthouse beschikt over 3 slaapkamers met parketvloer en airconditioning. Er zijn 2 badkamers, waarvan één is uitgerust met jacuzzi en inloopdouche, en de andere met een douche. Beide beschikken ze over een toilet en een dubbele wastafel.

In iedere ruimte is er een tv. Het volledige appartement is uitgerust met een Bose geluidssysteem, zowel binnen als buiten. Ter beveiliging is er een alarm installatie en camera systeem aanwezig.

Een troef van het penthouse is het grote terras van 150 m² met terrasverwarmers en een gashaard. Ook is er tweepersoons jacuzzi. Het terras beschikt over een buitenkeuken, loungegedeelte en zithoekje. Op het terras ook grote planten en bomen en een automatische sproei installatie.


Ondergronds is er nog een garage met ruimte voor 3 wagens en een kelderberging.

Kopen? Klik. Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();