BINNENKIJKEN – Niemand wil penthouse (inclusief de door ex Nicol uitgezochte meubeltjes) kopen van Peter Gillis (dus krijgt u nu 60.000 euro korting!)

0
Massa is Kassa-ster Peter Gillis komt maar niet af van zijn penthouse in het Belgische Lommel dat nu al bijna drie jaar te koop staat. Dus geeft Gillis nu een korting van 60.000 euro. Het penthouse staat niet langer te koop voor 949.000 euro, maar kost nu nog slechts 889.000 euro. En dat is ook nog eens inclusief de inrichting van Nicol, inmiddels de ex van Gillis.

Het penthouse meet 205 m2, telt drie slaapkamers en twee badkamers en wordt verkocht inclusief  de luxueuze meubels. Het  penthouse is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van een luxueuze, kwaliteitsvolle inrichting en ligt in het hart van Lommel. De lichtrijke woonkamer is voorzien van een luxueuze parketvloer en een gashaard. In de keuken met eiland een stoomoven, bordenwarmer, heteluchtoven, koffiemachine, vaatwasser, koelkast en spoelbak met groentevermaler.


Het penthouse beschikt over 3 slaapkamers met parketvloer en airconditioning. Er zijn 2 badkamers, waarvan één is uitgerust met jacuzzi en inloopdouche, en de andere met een douche. Beide beschikken ze over een toilet en een dubbele wastafel.

In iedere ruimte is er een tv. Het volledige appartement is uitgerust met een Bose geluidssysteem, zowel binnen als buiten. Ter beveiliging is er een alarm installatie en camera systeem aanwezig.


Een troef van het penthouse is het grote terras van 150 m² met terrasverwarmers en een gashaard. Ook is er tweepersoons jacuzzi. Het terras beschikt over een buitenkeuken, loungegedeelte en zithoekje. Op het terras ook grote planten en bomen en een automatische sproei installatie.

Ondergronds is er nog een garage met ruimte voor 3 wagens en een kelderberging.

Kopen? Klik.