Pagina titel ...
zondag, april 5
Neil Young (70) vraagt 24.5 miljoen dollar voor zijn Big Island Estate op Hawaii

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Te koop! Het unieke Hawaiiaanse landgoed van de inmiddels 70-jarige rocker Neil Young. Goedkoop is het niet, want Young vraag er $ 24.5 miljoen dollar voor.


Big Island Estate ligt tussen twee baaien en is een van de meest exclusieve landgoederen aan de Kohala Coast. Het ligt vlakbij naast een bekend surfstranden en een mooi, wit zandstrand.

Het pand beschikt 5 slaapkamers en 4 badkamers, plus nog een 2-slaapkamer gastenverblijf, twee kassen en een poolhouse.

Snorkelen kan de nieuwe eigenaar in Kiele Bay aan de zuidkant van het huis. Genieten van het mooie uitzicht kan vanaf de ruime veranda.

Er is een mogelijkheid om een deel van de koopprijs terug te verdienen, want op het landgoed worden citroenen, papaya, mango’s en een verscheidenheid aan kokosnoten verbouwd.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0