‘NATHALIE HAZES en man Remco al bijna jaar in Spaanse cel’ (verdacht van betrokkenheid bij drugshandel)

0

Roxeanne met halfzus Nathalie (links) (Beeld: Instagram Roxeanne Hazes)

Zal de rechtbank donderdag uitspraak doen in de door Roxeanne Hazes aangespannen rechtszaak tegen moeder Rachel over wie recht heeft op de erfenis van haar vader, in Spanje wacht Nathalie Hazes, geboren uit het huwelijk van Andre Sr met Annie, in spanning af of ze na bijna een jaar haar Spaanse cel mag verlaten. Samen met man Remco werd Nathalie vorig jaar mei gearresteerd op verdenking betrokken te zijn bij drugshandel.


bijna een jaar geleden werd Nathalie Hazes met haar partner Remco door de Spaanse politie van haar bed gelicht. De Spaanse krant El Mundo pakte destijds groots uit met het nieuws. Uit de berichtgeving viel op te maken dat de Mossos d’Esquadra, een Catalaanse politiemacht, negentien mensen had gearresteerd in het kader van een operatie gericht op een netwerk dat zich bezighoudt met drugshandel. Daarbij werden twaalf invallen en huiszoekingen uitgevoerd, waaronder dus in het huis van Nathalie. In het kleine Spaanse gehucht Santa Cristina d’Aro, vlak bij de stad Gerona aan de Costa Brava, vond deze inval plaats.

Dit is op 11 mei 2022 gebeurd en het stel zit nog steeds vast. Volgens weekblad Privé gaat nu het verhaal gaat dat Nathalie binnenkort vrijkomt. Dan zal ze hoogstwaarschijnlijk terugkeren naar Nederland, waar ze in de buurt van Roxeanne een tweede huis heeft. Roxeanne die, als zij de rechtszaak tegen haar moeder over de erfenis van haar vader wint, Melvin en Nathalie wil laten meedelen in die erfenis. De twee, geboren uit eerdere relaties van Andre sr., zijn door Rachel afgekocht, maar als blijkt dat Rachel geen erfgename is dan hebben ook zij, zo schrijft Privé, recht op een andere verdeelsleutel.


Volgens het weekblad zal dat nog een hele financiële uitzoekerij worden, maar Roxeanne heeft al aangegeven dat ook haar halfzus en -broer recht hebben op wat ze behoren te krijgen. Nathalie is de dochter geboren uit het huwelijk van haar vader met Annie, die na de scheiding van de zanger verliefd werd op Joop, een broer van André. Melvin kreeg André Hazes sr. met Ellen Wolf.