Nagelschaartje blijft plakken op haar borst…: Viola Holt: ‘Ik ben magnetisch na contact met gevaccineerde’

0

(Beeld: Instagram Viola Holt)

Raar verhaal… Viola Holt (71) denkt dat zij magnetisch is geworden nadat zij in contact is gekomen met iemand die gevaccineerd is. Een nagelschaartje bleef namelijk op haar borst plakken.


Op Facebook deelt Holt haar zorgen met haar volgers. “Een vriendin die ik lang niet had gezien kwam op de koffie”, begint Viola haar verhaal. “Ze haalt een nagelschaartje uit haar tas en legt het op haar borst. Tot mijn verbijstering blijft het schaartje plakken. ‘Viool, ik ben magnetisch’, zegt ze.”

“Hoe dan, je bent niet gevaccineerd”, zegt Viola tegen haar vriendin. “Ik probeer het met mijn eigen schaartje en… ook ik ben magnetisch.” Holt denkt te weten waarom zij magnetisch is. “Ik had weleens een filmpje gezien waarin dat voorkomt bij gevaccineerden. En er zijn mensen die zeggen dat gevaccineerden de niet gevaccineerden kunnen besmetten. Nou heb ik maar 2 gevaccineerden geknuffeld, verder blijf ik op veilige afstand.”


Viola Holt wil, zo zegt ze, geen discussie uitlokken met haar nagelschaartje-ervaring. “Ik oordeel niet, maar snappen doe ik het niet. Bizar toch?”