Nadège woest op Meilandjes nadat ze te horen krijgt nooit meer te hoeven komen

0

De liefde tussen huishoudster Nadège en de familie Meiland is definitief over. De huishoudster is diep teleurgesteld in de tv-familie nu die haar heeft verteld dat ze nooit meer hoeft te komen…

Het mag van de Françoise dan misschien geen ruzie heten ze wil in ieder geval geen contact meer met de Meilandjes nadat ze vanmorgen te horen kreeg dat ze niet meer op het kasteel hoeft te komen werken. “Ik kwam vanochtend aan en dronk mijn koffie zoals gewoonlijk. Gisteren heb ik nog alle hoeken van het kasteel gedaan, ik doe mijn werk zoals ik gewoonlijk doe. De Meilandjes wilden echter met me praten en ze zeiden: ‘We moeten met je praten, Nadège. Wil je hier niet meer werken?’,” vertelt ze aan Shownieuws.


Het vervolg werd ook geen prettig gesprek.

“Ik zei: ‘Waarom zeggen jullie dat?’ Ze zeiden: ‘Omdat je niets meer doet, je doet je werk niet meer’. Ik zei: ‘Hoe bedoel je, je doet je werk niet meer?’ Daarna hebben ze gezegd: ‘We betalen je nog t/m 31 augustus, tot het einde van je contract en je kunt nu naar huis gaan.’”


Nadège is, zo schrijft Shownieuws, kapot van de mededeling. “Ik ben echt heel, heel, heel erg teleurgesteld, ik zag dit absoluut niet aankomen, vooral van Martien. Omdat Martien iemand is waar ik van hou, met wie ik altijd veel gelachen heb en met wie ik het goed kon vinden. Wat me het meest steekt is dat ze vanochtend hebben gezegd dat ik niet werk, dat doet me pijn. Het zijn mensen die twee kanten hebben. Ze kunnen heel erg aardig zijn. Ze hebben ook aangeboden om een appartement voor me te kopen, dat heb ik geweigerd. Gelukkig, want vanochtend hebben ze me ontslagen op een manier die niet kan.”

De familie Meiland laat aan Shownieuws weten dat er een simpele reden was voor het gesprek: er is gewoon geen werk meer voor haar. Nu er geen gasten zijn kan de familie het heel makkelijk zelf doen.