Nadège komt opnieuw verhaal halen op kasteel omdat ze poppenkast Meilandjes nu echt beu is

0

Nadège is boos…

Een boze Nadège is opnieuw naar Chateau Meiland gegaan om verhaal te halen nu ze door de familie, met behoud van haar salaris van 15 euro bruto per uur tot eind augustus, op straat is gezet. Nadège: “Ik ben hun onzin beu. Ja, ik ben er heen gegaan om te proberen met ze te praten. ”


“Ik heb donderdagavond een mailtje gestuurd naar Nadège om te bevestigen wat we hebben besproken die bewuste ochtend”, vertelde Erica tegen aan Shownieuws. “Daarin heb ik ook gezegd dat ze haar salaris gewoon nog krijgt. Ik heb eronder gezet, want het blijft natuurlijk lastig met die taal, dat ik het wel hoor als jij het anders hebt begrepen.”

“Toen stond ze hier om (vrijdag, red) kwart over acht op de stoep”, vervolgt ze. “Ik denk dat we zeven minuten met elkaar hebben gepraat, maar daar kwam helemaal niks uit. Ze zei weer hetzelfde. Dat ze haar contract wil respecteren, dat dat moet in Frankrijk. Dat is gewoon gelul natuurlijk.”


Een niet al te vrolijke Erica: “Ze wil dus alleen maar de kamers en het petit déjeuner (ontbijt) doen. Dus we zeiden: ja, dan blijft het toch gewoon zo. Dan hebben wij geen werk voor jou. Dus dan moet je gewoon maar thuisblijven. En je krijgt lekker betaald, dus ik zou zeggen: geniet ervan.”

Als Shownieuws Nadège vraagt hoe het er nu voor staat tussen de huishoudster en de Meilandjes, vertelt ze nog boos: “Ik ben hun onzin beu. Ja, ik ben er heen gegaan om te proberen met ze te praten.” Tebergeefs dus…

In een Facebook-video onthulde Nadège ook het salaris dat ze op Chateau Marillaux-salaris verdient: 1710 euro bruto voor 30 uur per week.

Eerder deze week bleek dat Nadège na een moeilijk gesprek teleurgesteld en boos op de Meilandjes is. Sindsdien liggen ze met elkaar in de clinch over de daadwerkelijke redenen. Nadège zei  “Ik kwam vanochtend aan en dronk mijn koffie zoals gewoonlijk. Gisteren heb ik nog alle hoeken van het kasteel gedaan, ik doe mijn werk zoals ik gewoonlijk doe. De Meilandjes wilden echter met me praten en ze zeiden: ‘We moeten met je praten, Nadège. Wil je hier niet meer werken?’.”

“Ik zei: ‘Waarom zeggen jullie dat?’ Ze zeiden: ‘Omdat je niets meer doet, je doet je werk niet meer’. Ik zei: ‘Hoe bedoel je, je doet je werk niet meer?’ Daarna hebben ze gezegd: ‘We betalen je nog t/m 31 augustus, tot het einde van je contract en je kunt nu naar huis gaan.’”Volgens de familie Meiland is er een simpele reden dat Nadège niet meer hoeft te komen: er is gewoon geen werk meer voor haar nu er geen gasten meer zijn en de familie het werk makkelijk zelf kan doen. doen. Ze betalen haar wel door tot het contract is afgelopen en dat is eind augustus.

Nadège beweert inmiddels op haar social media dat de familie geen gevoel heeft en dat Chateau Meiland een poppenkast is. Na het delen van haar verhaal kan ze deels rekenen op bijval, maar er zijn ook genoeg mensen die haar via social media aanvallen. “Ik word moe van al die hypocrieten”, schrijft Nadège nu. “Stop met de kritiek. Sommige mensen kunnen zich beter uit mijn vriendenlijst (op Facebook, red.) trekken.”

 

Share.