Nadège aan de antidepressiva na ruzie met Meilandjes

0

Nadège aan de antidepressiva…

De voormalig huishoudster van de familie Meiland, Nadège Coffinet, gebruikt inmiddels antidepressiva door de vete die zij met de Meilandjes heeft. “,Het gaat niet goed met me. Ik snap niet waarom ze dit zo hebben gedaan,”zegt ze.


In een exclusief verhaal in weekblad Privé zegt Nadège: “Het gaat niet goed met me. Ik snap niet waarom ze dit zo hebben gedaan. Wat ik heb begrepen, is dat Martien boos op me is. Maar, waarom? Het vreet aan me. Hij spreekt slecht Frans, dus toen ik het hem vroeg, kwam er geen duidelijk antwoord. De dag dat ik het hoorde, kwam ik gewoon om kwart voor acht in de ochtend op het kasteel aan. Normaal dronken we dan eerst een kopje koffie, maar nu deden ze heel raar. Juist toen de lockdown werd opgeheven en ze weer konden beginnen! Ik kreeg hele leuke reacties via Facebook, maar ook zulke lelijke dat ik mijn pagina alweer heb opgeheven. Ik ben er zo van geschrokken dat ik van de huisarts antidepressiva heb gekregen. Het geeft zo’n naar gevoel allemaal en dat verdien ik niet. Het zijn nog steeds mensen van wie ik hou…’’

Op die inmiddels beruchte ochtend vertelden de familie Meiland de huishoudster dat ze naar huis kon gaan en niet meer terug hoefde te komen omdat er door de coronacrisis geen werk meer voor haar was in het kasteel.


Hoewel het volgens de Meilandjes allemaal netjes was geregeld, slaapt de Française de laatste weken dus slecht en is zij zelfs overspannen – tegen het depressieve aan. “Ik zag ze als mijn familie en ik zit nu maar te denken: waarom hebben ze dit zo gedaan?,’’ zegt ze in het weekblad.

Het hele interview met Nadège is vandaag te lezen in de nieuwste editie van weekblad Privé.