Naaktfoto: Laat Bridget Andre Hazes nog even zien wat hij mist?

0

Eerst was er deze week de huwelijksaanzoek van André Hazes aan zijn Monique. Dat Bridget haar lover voor 99 dagen niet feliciteerde was niet zo heel vreemd, maar nam ze zoete wraak door een naaktfoto op internet te zetten. een kwestie van: André dit mis je nu?

Heel Nederland was sinds gisteren in rep en roer om de afgekondigde lockdown, maar reageerde op een wel heel bijzondere manier. ‘Dan maar weer bankhangen!’, schrijft Bridget bij een naaktfoto uit haar  Playboy-serie uit 2006.


Patricia Paay, tot nu toe met voorsprong de oudste Palymate reageerde enthousidast en zette een aantal vuurvlammetjes onder de foto.

Andre Hazes laat  weten dat hij en Monique elkaar snel het jawoord zullen geven. ‘Ik zie om me heen mensen die vier of zes jaar verloofd zijn. Als het aan mij ligt, trouwen we zo snel mogelijk’, vertelt André in De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Volgens de zanger wordt het een tropische bestemming: ‘Met ’s middags lunchen op het strand en ’s avonds een dj. Ibiza vind ik te dichtbij, we hopen ver weg te gaan.’


Over hoe hun bruiloft eruit moet zien, zijn de twee het opvallend vaak met elkaar eens: ‘We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft. We hebben daarbij nog niet een keer onenigheid gehad.’

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland