Pagina titel ...
zaterdag, mei 30
Naakte Madonna onder vuur na monoloog in bad over corona

0


Wat Madonna (61) deelt over het coronavirus valt niet in goede aarde. De zangeres beweert in een video dat het virus iedereen even hard treft. “Covid-19 kijkt niet naar hoe rijk je bent, hoe beroemd je bent, hoe grappig je bent, hoe slim je bent, waar je woont, hoe oud je bent en wat voor geweldige verhalen je kunt vertellen”, aldus Madonna naakt vanuit haar badkuip. “Het stelt iedereen gelijk. Wat er zo vreselijk aan is, is wat er zo goed aan is.”

(Lees verder na de advertentie)

Dan: “Wat er zo vreselijk aan is, is dat het ons allemaal gelijk maakt. En wat er zo mooi aan is, is dat het ons allemaal gelijk maakt.” Ze vervolgt: “Zoals ik altijd zei aan het einde van Human Nature: we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. En als het schip ten onder gaat, gaan we allemaal ten onder.”

Veel volgers vallen de zangeres omdat ze zegt dat corona mensen met veel geld even hard raakt, onder meer omdat armere mensen het zwaarder hebben met het feit dat ze niet kunnen werken. Er zijn ook veel volgers va Madonna die de hele video ongepast vinden: “Had je dat niet kunnen vertellen met je kleren aan?”, vraagt een van haar volgers. “Dit zijn serieuze tijden, daar hoort kleding bij.”

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0