Na weekje moddergooien tussen mama Amanda en papa Afrojack: ‘Vegas (8) en haar vader vliegen elkaar weer in armen’

0

In 2017 beschreef Amanda haar band met Afrojack, de vader van Vegas, nog als ‘goed’. Nu is het oorlog tussen de ex-geliefden (Beeld: Instagram)

Na een weekje moddergooien tussen mama Amanda en papa Afrojack gaat de laatste voor het eerst in maanden weer zijn dochter Vegas (8) zien. Amanda Balk spreekt van een ‘goede afloop’, waarbij ze angstvallig vermijdt de naam Afrojack, of Nick van der Wall zoals de dj heet,  te noemen.


Afrojack en Balk gooiden afgelopen week met modder naar elkaar over hun dochter Vegas. Afrojack zou zijn dochter, volgens Amanda, al maanden niet hebben gezien omdat dat niet mocht van nieuwe liefde Elettra Lamborghin. Afrojack stelde juist dat Amanda een hereniging in de weg stond. Wat Amanda dan weer ontkende.

‘Jammer genoeg hebben velen van jullie meegekregen wat er bij ons thuis speelde’, schrijft Amanda nu op Instagram bij een foto van de dj en Vegas. ‘Nu toch mijn vuile was op straat was gegooid, vond ik dat ik jullie ook op de hoogte moest brengen van een goede afloop. Na wikken en wegen kunnen morgen -vandaag, red- dan eindelijk de vader van Vegas en Vegas elkaar in de armen vliegen!’ vervolgt ze, de naam van Afrojack niet noemend.


‘Vegas is helemaal happy en ik gun het haar enorm! (…) Co-ouderschap is een complexe verantwoordelijkheid, maar ik ben me ervan bewust dat ik nu eenmaal in deze situatie zit en er voor Vegas het beste van moet maken.’