Na première docu: ANDRE HAZES en ex MONIQUE samen met kleine DRE op gezinsvakantie

0

Zijn laatste ververing, Sarah 2, bleef thuis. André Hazes vertrok na de première van zijn documentaire met ex Monique en zoontje Dre naar Parijs voor een familievakantie.

Op Instagram deelt de 28-jarige zanger een video waarin te zien is dat hij met zijn zoon, die ook André heet, in Disneyland Parijs is. Ook Monique Westenberg, Hazes’ ex-geliefde en moeder van zijn kind, deelt beelden van de trip. Op die beelden is mini-Dré, zoals het jongetje vaak genoemd wordt, een Spider-Man-pak draagt in het Franse pretpark.


De documentaire over André Hazes ging woensdagavond in première in bioscoop Tuschinski in Amsterdam. In de docu vertelt Hazes onder meer over zijn verslaving, zijn liefdesleven en de eetstoornis waar hij mee kampte. Ex Monique verhaalt over het drugsgebruik van de zanger. “Ik zag dat hij met drugs op op het podium stond. Ik zie het gelijk aan hem. En dat heeft hij nooit eerder gedaan, nooit”, zegt ze in een fragment.

“Mijn doel met deze docu is dat mensen naar zichzelf gaan luisteren en als ze voelen dat het niet goed zit, dat ze zelf aan de rem trekken”, zei de 28-jarige zanger bij de première. “Ik verliet mijn vrouw voor iemand anders, mijn drank- en drugsgebruik liep uit de hand en door alle spanningen werd ik eigenlijk depressief. In die tijd had ik aan de rem moeten trekken, maar ik ben in een belachelijk tempo door blijven gaan.”


Hazes wil maar zeggen het slim is om hulp te zoeken. “Het is niet eng als het niet goed met je gaat en je de problemen aanpakt. Als er iets is dat je dan misschien tegenhoudt – of het nou een verslaving is of iets anders waardoor je niet volledig jezelf kan zijn – dan is het juist iets moois om aan jezelf te werken. We zijn nu iets meer dan een jaar verder en het is de allerbeste keuze die ik ooit heb gemaakt.”

Aan het einde van de docu wordt duidelijk dat Monique nog steeds André’s grote liefde is. “Want niemand gaat meer voelen wat wij hebben gevoeld,” aldus de zanger. En hoewel dat gevoel wederzijds is, zijn ze niet samen. “Hoe je nu bent, heb ik altijd gewild”, zegt ze tegen haar ex. “Nu zijn wij niet samen, dat vind ik moeilijk. Ik gun het Dré ook zo, maar ik ben veel te bang.”