Na overval opnieuw te grazen genomen: Snapchat beelden van poedelnaakte MARK GILLIS

0

Mark Gillis lijkt meer vijanden dan vrienden te hebben. Begin november werd Mark Gillis overvallen toen hij ’s nachts thuis kwam en nu gaat er op sociale media een video rond van een poedelnaakte Mark Gillis. De video is een opname van Snapchat-beelden waarop de zoon van Peter Gillis naakt te zien is zijn onder de douche.

Showbizzkanaal RealityFbi deelt een geblurd screenshot waar Mark inderdaad naakt lijkt te zijn. “Ik zal maar niet omschrijven wat er voor de rest op het filmpje is gebeurd”, schrijft het kanaal. De beelden worden verspreid op het moment dat juist weer wat beter lijkt te gaan met Mark Gillis. Onduidelijk is of de beelden van Mark Gillis afkomstig van een telefoon die buit is gemaakt tijdens de brute overval van begin november.


Op Snapchat verdwijnen beelden weliswaar na een aantal seconden, en wanneer je een screenshot maakt  krijgt diegene daar een melding van, maar het filmpje van Mark is opgenomen met een andere telefoon en die beelden worden nu massaal verspreid.

Begin november werd hij om kwart voor drie ’s nachts bij aankomst thuis overvallen. De overvallers waren een half uur bij hem binnen  vertelde de zoon van ‘Massa is Kassa’-hoofdrolspeler Peter Gillis twee weken later bij talkshow HLF8 op SBS6.


“Ik kwam thuis van het werk. Normaal is er een beveiliger mee, maar die had ik weggestuurd naar een oproep over geluidsoverlast. Ik dacht, ik rij alleen naar huis, dat kan geen kwaad. En juist op zo’n moment gebeurt zoiets heftigs”, vertelde Gillis.. “Het was heel erg traumatisch. De eerste nachten daarna heb ik ook niet goed kunnen slapen.” Gillis hield een blauw oog aan over aan de overval. 

Onduidelijk is of de beelden van Mark Gillis afkomstig van een telefoon die buit is gemaakt tijdens de brute overval van begin november.