Na nog geen jaar… ART ROOIJAKKERS (49) vraagt 19 jaar jongere Karlijn ten huwelijk

0

(Beeld: RTL)

Art Rooijakkers heeft zijn vriendin Karlijn tijdens een romantisch verblijf in het Italiaanse Puglia ten huwelijk gevraagd. De 19 jaar jongere Karlijn zei volmondig JA. Mogelijk is het voor zijn ex Andrea wel even slikken. Zij was 20 jaar samen met Art, maar werd nooit ten huwelijk gevraagd.


Na de breuk met Andrea, de moeder van zijn tweelingdochters Puk en Keesje (6), vond Art begin 2023 nieuw geluk bij de negentien jaar jongere Karlijn Gudden. Met haar zou hij ook wonen in zijn nieuwe huis in de Amsterdamse wijk De Pijp, dat hij deze zomer kocht voor 1.252.252 euro.

En binnenkort wonnen ze daar officieel als man en vrouw want Art heeft Karlijn tijdens een romantisch verblijf in het Italiaanse Puglia ten huwelijk gevraagd, waarop Karlijn JA zei. Voor ex Andrea moet het als een verrassing komen dat Art al zo snel wil trouwen. In de twintig jaar dat ze samen zijn geweest én een gezin kreeg zij  nooit een aanzoek.


Art liet eerder aan Libelle weten dat hij na de scheiding nog altijd goed contact met Andrea onderhoudt. “Vooropgesteld dat een scheiding voor kinderen altijd iets naars heeft, denk ik dat wij het – binnen dat verdrietige raamwerk – goed doen. Alles gebeurt in goede harmonie, het belang van de meisjes staat voorop, daarvoor schuiven we alles aan de kant. Het voelt nooit alsof ik er alleen voor sta. Andrea is altijd ergens in de buurt, eigenlijk doen we het nog steeds samen.’