Na Mathilde en Michael gaan nu ook GREETJE en JAN uit URK! scheiden

0

(Beeld: CP/Talpa)

Greetje Bosma en haar Jan, het koppel uit de tv-serie uit URK! gaan scheiden. De twee waren dertien jaar getrouwd en vanaf 2021 te zien in de populaire realityserie.


Het nieuws over de breuk tussen Greetje Bosma en Jan uit de populaire realityserie URK! werd aan Shownieuws vertelde door Teun Föhn, die ook te zien is in het programma. Greetje en Jan waren ruim 13 jaar getrouwd en hebben samen twee dochters van 9 en 12 jaar oud. Teun zegt dat hij het heel vervelend vind voor het het gezin, hij hoopt voor de kinderen dat de twee goed contact met elkaar houden.

Begin dit jaar lieten ook Mathilde en Michael al weten een streep te zetten door hun relatie, de twee verwelkomden eerder nog hun zoontje genaamd Jason. Op Instagram maakt ze de breuk bekend: “Met veel pijn in ons hart moeten wij helaas mededelen dat we hebben besloten een punt achter onze relatie te zetten. Doordat we onverwachts zwanger raakten moesten wij in een korte tijd elkaar leren kennen en een relatie opbouwen en hebben we geprobeerd er het beste van te maken. Helaas zijn we er achter gekomen dat we met veel dingen niet op 1 lijn zitten en dus simpelweg niet bij elkaar passen. We hebben nog ontzettend veel liefde voor elkaar en daarom hebben we op tijd de stekker eruit getrokken zodat wij nog in harmonie met elkaar kunnen omgaan om samen voor onze prachtige zoon te zorgen en af en toe dagjes uit als gezin te doen. Wij hebben tijd en ruimte nodig om dit te verwerken. We willen alle media verzoeken om ons hier nu en in de toekomst niet over te benaderen. We willen het graag op onze eigen manier en tijd verwerken en achter ons laten.”


In eerste instantie hadden de twee geen relatie, toen Mathilde zwanger raakte van Michael. Het was überhaupt niet de planning om zwanger te raken. Maar de twee konden later niet meer zonder elkaar. “Het gaat heel goed, meer dan goed. We hebben echt voor elkaar gekozen”, vertelt Mathilde eerder.