Na liefdesvakantie met vriend PRINSES AMALIA op krukken in Lech

0

Gevallen bij het skiën met vriend Isebrand in Canada? Is dat de reden dat prinses Amalia nu op krukken loopt in het Oostenrijkse skioord Lech?

Het is juicer Yvonne Coldewijer die op haar LifeofYvonne zaterdagavond een van de zijkant genomen foto plaatste van prinses Amalia die zou zijn gemaakt in een Oostenrijkse hotellobby. Niet veel later verwijderde Coldewijer die foto weer met daarbij de tekst: “Privé fotootje plaatsen mag eigenlijk niet van de Rijksvoorlichtingsdienst. Sorry, kon het niet laten. Heb het verwijderd.” De gewraakte foto zou overigens niet onder de mediacode vallen omdat het hier het nieuws betreft dat de Nederlandse kroonprinses Amalia haar voet geblesseerd heeft en op krukken loopt. Of het echt Amalia op krukken is? Het nieuwtje over de prinses wordt nog niet bevestigd door de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).


Coldeweijer schreef in eerste instantie bij de foto van de prinses met krukken: De Koninklijke familie zit in hotel
Gasthof Post, maar Amalia verblijft ook in Lech, namelijk in het Berghof hotel, onder extreme beveiliging.

Royaltyverslaggever Rick Evers publiceerde het plaatje van Coldeweijer op zijn twitter met de tekst: “Afgelopen week geruchten dat prinses Amalia in Canada zou zijn. Yvonne Coldeweijer meldt echter dat Amalia op dit moment in Lech is, waar ze op krukken door het hotel loopt. Ze heeft daar ook een foto van. Amalia zou haar blessure niet in Lech hebben opgelopen.”


Ook in 2016, bij het jaarlijkse, zomerse, fotomoment werd Amalia al eens op krukken gefotografeerd. Toen liep kroonprinses Amalia op krukken omdat zij haar enkel had verstuikt. Eerder deze meldde Story nog dat de prinses met haar Duitse vriend Isebrand aan het skiën zou zijn in Canada. Of Amalia daar haar blessure heeft opgelopen is niet bekend.

Isebrand komt uit Münster en zijn rijke familie heeft een bedrijf in sanitair dat wereldwijd onder de familienaam verkocht wordt. Eind november waren Isebrand en Amalia samen in in New York toen zij gespot hand in hand werden op de Brooklyn Bridge om samen te kijken naar de ondergaande zon. Een Nederlandse toerist legden het romantisch tafereeltje vast.