Na geruchten over ZIJN vreemdgaan: ROB KEMPS en zijn geliefde Miriam uit elkaar

0

(Beeld: Instagram Rob Kemps)

Rob Kemps is weer vrijgezel. De feestzanger en presentator bevestigt na geruchten op internet dat hij en zijn vriendin Miriam Swinkels uit elkaar zijn. Er wordt beweerd dat Kemps inmiddels een affaire zou hebben met een achtergronddanseres van zijn feestact Snollebollekes.


Via een post op zijn Instagrampagina lijkt Kemps indirect te reageren op geruchten die de laatste dagen circuleerden op diverse juicekanalen. De twee zouden elkaar ontvolgd hebben op sociale media en elkaars namen uit de biografie uit hun profiel hebben gehaald. Dat bleef niet onopgemerkt.

Ook werd onder meer beweerd dat Kemps inmiddels een affaire zou hebben met een achtergronddanseres van zijn feestact Snollebollekes. Of dit waar is laat Kemps in het midden als hij bevestigd weer vrijgezel te zijn. “We zijn uiteraard aan niemand verantwoording schuldig maar wel is het zo dat we willen voorkomen dat er verhalen rondgaan die niet juist zijn”, zo schrijft de voorman van Snollebollekes bij zijn post.


De 37-jarige Kemps en Miriam verwelkomden vorig jaar juni nog dochtertje Lola. In november 2019 werd hun zoontje Manu geboren. Daarnaast deelden ze de zorg voor Demi en Chrissi, twee kinderen uit een eerdere relatie van Miriam. Kemps benadrukt in zijn Instagram post dat “de liefde niet over is: “We houden nog steeds van elkaar en zullen dat blijven doen, maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. We zijn al heel ons leven beste vrienden, ruim 19 jaar, en zullen dat ook blijven.”