Na drie inbraken verkoopt Miley Cyrus haar huis in Toluca Lake

0
Na drie inbraken verkoopt Miley Cyrus haar huis in Toluca Lake

Miley Cyrus heeft haar ‘Toscaanse’ huis in Toluca Lake, Californië, in de verkoop gezet. De voormalig Hannah Montana ster vraag net geen zes miljoen dollar voor het optrekje waar zij zich –na drie inbraken in ruim een jaar- niet meer veilig zou voelen.

Zes slaapkamers, zeven badkamers telt het huis met een vloeroppervlak van maar liefst 870 vierkante meter dat staat op een stuk grond van meer dan 2500 vierkante meter. Buiten zijn er een zwembad, spa en kun je skateboarden op een eigen ramp. Het huis werd oorspronkelijk door de Cyrus-clan gekocht in mei 2007 voor $ 5.838.000 en is nu op de markt voor $ 5.995.000.


Het middels hekken en een (video)bewakingssysteem beveiligde huis bereik je via de met bomen omzoomde oprijlaan en was eerder eigendom van Miley’s ouders, Billy Ray en Leticia Cyrus. In november van 2012 ging het over naar een trust waarin Miley aan de touwtjes trekt.

Cyrus lijkt het huis te verkopen omdat zij zich er, ondanks alle beveiligingsmaatregelen, niet meer veilig voelt nadat er in het afgelopen jaar drie keer werd ingebroken.


De laatste inbraak, waarbij een grote hoeveelheid persoonlijke bezittingen van Miley en haar broer werd meegenomen, dateert nog maar van 16 december 2014.

Een half jaar eerder, in juni van afgelopen jaar, namen twee dieven haar Maserati, juwelen en andere bezittingen mee. Die daders werden gepakt en zijn inmiddels veroordeeld.

Ook in november 2013 sloeg een inbreker toe. Die maakte toen voor ruim 80.000 euro aan juwelen en handtassen buit.

Toen Cyrus 18 geworden, verhuisde ze van haar ouderlijk huis in Toluca Lake, naar een glazen huis in de heuvels bij Studio City, maar keerde terug in Toluca Lake nadat een fan over de hekken geklommen bleek te zijn. Haar ouders verhuisden toen naar een woning in dezelfde straat. Ze heeft overigens altijd geweigerd gebruik te maken van de slaapkamer van Billy en Leticia: “Dat is en blijft de kamer van mijn ouders!”