Na doodvonnis ondergaat DANIELLE VAN ‘T SCHIP holistische behandeling

0

Daniëlle van ’t Schip, de dochter van Willeke Alberti kreeg afgelopen april de diagnose kanker. Haar artsen vertelden haar Ze kreeg te horen dat ze twee kwaadaardige tumoren in haar lichaam had. Liet ze zich niet behandelen dan had Daniëlle nog maar zes maanden te leven. Ze heeft nu haar hoop gevestigd op een alternatieve, holistische, behandeling in Duitsland

Op Instagram heeft Daniëlle een update gegeven over haar gezondheid. De dochter van Willeke Alberti en echtgenote van voetbaltrainer John van ’t Schip ondergaat nu reguliere en alternatieve behandelingen. “Ik onderga het, zonder dat ik de slachtofferrol wil aannemen. Ik heb een doodvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen omkeren. God maakt geen fouten, daar geloof ik heilig in.”


Sinds ze de diagnose kanker heeft gekregen, gaat ze twee keer per week naar Duitsland om verschillende, alternatieve, behandelingen te ondergaan. “Ik ben nu op weg naar Duitsland voor een holistische behandeling”, vertelt ze in een video. “Want in Duitsland is dat meer normaal en onderdeel van de medische wereld. In Nederland is dat een stuk moeilijker. Daar werken ze nog niet echt samen.”

Daniëlle doet er alles aan om positief te blijven. “Ik blijf hoop houden.”