Na Afrojack (20 miljoen) slaat Gouden Kooi’s AMANDA BALK nu MULTIMILJONAIR Edward Hollander (200 miljoen) aan de haak

0

LIEVER LUISTEREN DAN LEZEN? TEKSTVERSIE ONDER VIDEO


(Beeld: Instagram Amanda Balk)

‘Terror’ Jaap ging in 2008 als de eerste winnaar van de Gouden Kooi met een miljoen euro naar huis, maar Amanda Balk die destijds ook in het huis verbleef, lijkt toch het meest overgehouden te hebben aan haar verblijf in de Gouden Kooi. Had ze een relatie, inclusief kind, met miljonair Afrojack nu heeft ze Quote 500-lid Edward Hollander aan de haak geslagen. Ook geen armoedzaaier met een vermogen van 200 miljoen.


Nog tijdens de opnames van het programma De Gouden Kooi in 2007 kreeg Amanda Balk een relatie met mededeelnemer Brian Kubatz. De relatie eindigde kort na de finale van het programma, gewonnen door ‘Terror Jaap’ in mei 2008.

Amanda met Afrojack, de vader van Vegas. (Beeld: Instagram)

Een jaar later kreeg Amanda een relatie met Nick van de Wall beter bekend als dj Afrojack. Halverwege 2011 werd bekend dat de twee die een kind verwachtten uit elkaar gingen. Balk beviel uiteindelijk in maart 2012 van dochter Vegas.

In 2018 trouwde Balk met haar nieuwe vriend Stavros Tsatsos in Griekenland. De realityster beëindigde de relatie nadat de Nederlands-Griekse zakenman in 2018 werd opgepakt voor betrokkenheid bij drie wietplantages in woningen in Wassenaar. Amanda werd ook beschuldigd van het medeweten van de duistere zaakjes, maar dat werd nooit bewezen. Op 6 april 2019 scheidden Amanda en Stavros definitief.

En nu heeft Amanda Balk Edward Hollander aan de haak geslagen meldt zakenblad Quote. Was Afrojack goed voor twintig miljoen euro, Hollander bezit met tweehonderd miljoen het tienvoudige. Hollander is ondernemer in de verzekeringswereld en prominent Quote 500-lid.Vorig jaar april kocht Hollander nog voor 58 miljoen euro het Eindhovense Pullman hotel. Het hotel heeft 320 kamers en wordt wel het bekendste hotel van Eindhoven genoemd. Edward Hollander, in Eindhoven en omstreken een geziene verschijning in zijn gloednieuwe, paarse Rolls-Royce Phantom, is bij het grote publiek (nu nog) volledig onbekend.