Na aangekondigde comeback ANDRE HAZES bij Holland Zingt Hazes stopt zus ROXEANNE

0

Na de aangekondigde comeback André Hazes bij Holland Zingt Hazes stopt zus Roxeanne. Ze stopt per direct met haar optredens op het jaarlijkse evenement Holland Zingt Hazes.

Op haar juicekanaal schrijft Yvonne Coldeweijer. “Roxeanne neemt afscheid van Holland Zingt Hazes. Na tien jaar vindt ze het tijd worden om haar eigen weg te gaan.” Volgens Coldeweijer is de 29-jarige Roxeanne is er he-le-maal klaar mee. “Ze vindt het tijd om niet meer mee te werken aan de uitmelkpraktijken van haar moeder Rachel en wil haar vader op haar eigen manier eren. Dit schijnt ze afgelopen weekend aan te hebben gegeven bij de producent.”


Dan: “Vanochtend hoorde ik al van dezelfde spion dat zijn docu af is en André zijn comeback zou gaan maken bij Holland Zingt Hazes. Rachel heeft nadat ze dit nieuws heeft gehoord, André gepusht om vandaag dit statement naar buiten te brengen, om zo Roxeanne voor te zijn en de schade voor Holland Zingt Hazes op deze manier te beperken.”

Volgens Coldeweijer heeft niet Andre, maar zijn moeder zijn statement waarin hij zijn terugkeer in de schijnwerpers aankondigt geschreven. “Rachel heeft dus zijn hele statement geschreven en geregisseerd. André heeft in al die tijd nog weinig ontwikkeling doorgemaakt. Hij is nog steeds bezig met het pleasen van zijn omgeving en vooral zijn moeder”, aldus Yvonne.


“Zo lang hij daar in huis blijft wonen zal er niks veranderen en is hij niet sterk genoeg om tegen zijn verslaving te blijven vechten, wanner hij weer zal gaan optreden. Hij kan alleen groeien als mens als hij zijn toxische band met Rachel verbreekt.”

De comeback van André is bedoeld om de lucratieve Holland Zingt Hazes-concerten te redden, weet Yvonne. “De pr-machine draait weer op volle toeren.” Ze eindigt haar betoog met: “Dré is net z’n moeder. Als het geld opraakt komen ze als ratten uit het riool. 😂”