Na 99 dagen Bridget…. André Hazes slaapt weer thuis bij Monique en Dreetje

0

Precies 99 dagen mocht Nederland meegenieten van de relatie tussen Bridget Maasland en André Hazes Hazes, maar nu is alles weer normaal. André is teruggekeerd bij de moeder van zijn zoon Dreetje in hun villa in Berkel en Rodenrijs nadat de scherven op Curaçao al waren gelijmd voor Bridget Maasland daar ook landde op Curaçao. Maasland die de grote verliezer is in het liefdesdrama dat zich afspeelde tussen 10 november 2019 en 14 februari 2020.

De man van wie Bridget Maasland dacht dat hij onvoorwaardelijk voor haar had gekozen en de man die zij zag als haar toekomstig echtgenoot heeft haar keihard laten vallen! Voor André Hazes was de koek op Valentijnsdag, na 99 dagen, wel voorgoed op. Afgelopen vrijdag haalde André zijn spullen op bij Bridget thuis in Amsterdam. Spullen die dinsdag weer verhuisden naar de echtelijke woning in Berkel en Rodenrijs, die Hazes begin november verlaten had. Voorgoed leek het, maar het bleef bij 99 dagen.


Terwijl Bridget zich woensdagmorgen op Radio 538 in de show van Frank Dane zich nog leek af te vragen waarom André Hazes zo plots weer uit haar leven vertrokken was nadat ze het toch zo leuk op Curaçao hadden gehad en de verhalen wegwuifde dat de liefde tussen André en zijn ex Monique Westenberg die samen met Dreetje ook op het eiland was weer zou zijn opgebloeid – “naar mijn weten is daar niks gebeurd, maar als het anders is….(..) Maar ik weet dat niet en daar is niks op gebaseerd – sliep André al weer thuis in Berkel en rodnerijs.

Volgens Bridget was de reden van haar liefdesbreuk met Hazes dat ze gewoon té verschillend zijn en andere dingen willen in het leven. “Onze levensstijlen kunnen moeilijk samen en dan denk je toch: gaan we hierin investeren of pakken we even onze rust? (…Soms is het beter om je verlies te pakken. Want het was superleuk, wij hebben echt een leuke tijd gehad.”


Maar een leuke tijd had André Hazes ook al voordat Bridget op het eiland arriveerde. André was daar met zijn band voor een optreden. Omdat zijn ex Monique Westenberg en hun zoontje André Junior ook op het eiland waren, brachten Monique en André ook veel tijd samen door voordat Bridget  arriveerde.

Toen Bridget Maasland aankwam aan op Curaçao verdween Monique Westenberg met kleine Dre weliswaar uit beeld, maar dat betekende niet dat Monique de liefdeshanddoek in de ring had gegooid als het om André Hazes ging. Liefdesrivale Bridget Maasland mocht André dan de liefde van haar leven noemen, Monique hield het op Curaçao bij: ‘Ik wil vechten voor mijn gezin. En dat weet Dré ook’.

En dat gevecht lijkt nu beslecht met de terugkeer van André in de ‘echtelijke’ woning.

Dat haar André, haar grote liefde, zich direct nadat Monique en zoontje dinsdag terugkwamen uit Curaçao, zich naar Berkel en Rodenrijs spoedde  om daar ook nog eens de nacht door te brengen, moet toch als een klap in het gezicht van Maasland zijn.

Verzonnen verhaal…Klappen zouden er, volgens weekblad Story ook op Curaçao gevallen zijn. het weekblad meldt deze week  prominent op haar voorpagina dat er op het eiland gevochten zou zijn tussen Monique en Bridget nadat de presentatrice haar toen nog liefde André zou hebben betrapt toen hij uit de kamer van zijn ex Monique sloop.

Een verhaal gebaseerd op, volgens Story, betrouwbare bronnen. Tipgevers die dan maar beter aan de dijk kunnen worden gezet, want beide dames ontkennen dat het gevecht heeft plaatsgevonden. Bridget vertelde op de radio al dat er ’niets geks’ was gebeurd. En Monique regeerde met: “Wat een onzin, absoluut niet. Het enige contact wat ik met haar had was een appje, maar daar heb ik niet op gereageerd.” Moniques vader, ook op Curaçao aanwezig: “Wat een mafkezen, wie verzint die verhalen allemaal? Ze hebben elkaar niet eens gezien!”

Volgens de pagina Privé in de Telegraaf van vandaag werd de eerste nacht nadat André Hazes in november de woning verlaten had ook nog eens een heel lange nacht en gingen de gordijnen afgelopen woensdag pas tegen twaalf uur s’middags open in Berkel en Rodenrijs en kwam André toen naar buiten. Met capuchon op sprintte hij van de voordeur naar het portier van zijn auto. Toen hem werd gevraagd of alles weer goed was met Monique, reageerde André enkel met een brede lach.

Lachen zal Bridget nu wel zijn vergaan, want zij lijkt drie maanden lang niet meer dan het speeltje te zijn geweest van André Hazes.

En dan haalde RTL ook nog eens Bridgets ‘De Zwakste Schakel’ gisterenavond -en voor de rest van de week- van de buis en verging dat door – hoe ironisch – door ‘Meisje van Plezier’ met in de hoofdrol Angela Schijf (40). Volgens RTL heeft de plotselinge wisseling overigens niks te maken met de relatie van presentatrice Bridget. “Afgelopen zondag waren deze afleveringen al te zien, maar we willen onze kijkers nog een kans bieden om op deze hedendaagse en intieme serie aan te haken.”