Na 5 jaar: JUTTA LEERDAM breekt met KOEN VERWEIJ (‘zijn niet meer de match die we ooit waren’)

0

(Beeld: Instagram)

Na 5 jaar is de relatie tussen Nederlands langebaanschaatsster Jutta Leerdam (23) en Nederlands langebaanschaatser, marathonschaatser en inline-skater Koen Verweij (31) voorbij. Volgens Jutta zijn ze niet meer de match die ze ooit waren.


Jutta maakte de breuk bekend op Instagram. “Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing gemaakt om een punt achter de relatie te zetten”, laat de blondine weten. “We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste.”

Jutta vraagt om privacy zodat ze dit in alle rust een plekje kan geven. “Let’s focus on the good things.”


Niet veel later kwam ook Verweij met een bericht op zijn Instagram. “Jutta heeft onlangs besloten om er een punt achter te zetten. Ze heeft me veel nieuwe dingen en inzichten bijgebracht en hopelijk ik haar ook. Ik ben trots en dankbaar voor alle reizen, lessen en momenten die we samen hebben mogen delen. Ik kijk met een glimlach terug naar de bijzondere periode uit ons leven die we met elkaar hebben gedeeld. Ik zal altijd van Jut blijven houden.”

Eind april kwam Juicechannel met het nieuws dat zij verschillende dm’s hadden gekregen van mensen die beweerden dat Koen op 3 maart in café Bubbels was vreemdgegaan. Zo zou hij onder andere zoenend zijn gespot met een andere dame, terwijl Jutta op dat moment wedstrijden aan het schaatsen was in het buitenland. Verweij ontkende dat.

Ook dit weekend zou het weer raak zijn geweest en werden er op sociale media beelden gedeeld waarop te zien zou zijn dat Koen het wel héél gezellig heeft met een dame in Haarlem. Slechts dagen na het verschijnen van de beelden, laat Jutta weten een punt achter hun relatie te hebben gezet.