Na 3 maanden ziekenhuis mag PATRCIA PAAY kerst thuis vieren

0

Na 3 maanden ziekenhuis mag PATRCIA PAAY kerst thuis vieren. Paay werd opgenomen omdat ze een complicatie had aan haar heup. Ze werd een aantal keer geopereerd en werd ze enkele weken geleden overgebracht naar een revalidatiecentrum.

Patricia Paay deelt kerstavond goed nieuws met haar volgers op Instagram. Zij laat weten dat ze na 3 maanden ‘ontslagen’ is uit het ziekenhuis en kerst thuis mag vieren. “Ik kan niet uitleggen hoe blij en dankbaar ik ben. Na meer dan 3 maanden ben ik eindelijk thuis. Zo heerlijk om lekker weer al je eigen spulletjes om je heen te hebben en natuurlijk ook mijn man en de hondjes.”


Helemaal fit is Paay nog net, zo laat zij weten. “Ik voel dat ik nog wel een beetje bij moet komen maar ik ga even genieten van het feit dat ik thuis ben. Vanavond komt mijn lieve dochter met haar vriend Kevin dus voor mij is deze kerstavond echt een cadeautje. Veel dank voor al jullie lieve berichtjes. Vanuit mijn huis in Rotterdam wens ik jullie alvast een hele fijne kerstavond en hele mooie kerstdagen. Wees lief voor elkaar en geniet met familie of vrienden. XP

Patricia Paay had begin december al het gevoel dat ze met de kerstdagen thuis zou zijn. “De revalidatie gaat heel goed en de artsen zijn heel positief. Veel lopen en bewegen is mijn motto!” deelde La Paay op haar Instagrampagina. “Ik ben positief en doe mijn uiterste best,” voegde ze eraan toe.