Pagina titel ...

Na 25 jaar de waarheid – Gordon over seks met Marc Overmars: ‘We hebben een beetje geklooid’

0


Ooit ging het gerucht dat Gordon seks zou hebben gehad met de huidige directeur voetbalzaken bij Ajax. Beiden ontkenden destijds in alle toonaarden, maar nu lijkt Gordon daar op terug te komen. ‘Het enige wat we deden was een beetje klooien in een club in Amsterdam’.

Gordon is altijd goed voor een leuk verhaal, maar of de getrouwde en vader van twee kinderen zijnde Marc Overmars zo blij zal zijn wat de zanger nu over hem vertelt is zeer de vraag. In De Cor Podcast van profvoetballers Thomas Verhaar verhaalt Gordon over zijn verregaande persoonlijke ervaringen met voetballers, die bekendstaan als honderd procent vrouwenliefhebbers. Marc Overmars, Dani en Cristiano Ronaldo allemaal passeren ze de revue.


‘Ik ken Frank en Ronald de Boer erg goed,’ vertelt Gordon in De Cor Podcast van profvoetballers Thomas Verhaar, Bart Vriends en Maarten de Fockert. ‘Daar heb ik vreselijk veel feestjes mee gehad. Dat is ook een leuk verhaal: hun trainer destijds was Jan Wouters, en zij mochten niet uit. Maar ik had het op die heerlijke Dani da Cruz Carvalho voorzien, uit Portugal. Toen heb ik ze stiekem opgehaald, met een busje. Vervolgens heb ik ze mee naar mijn huis genomen en ben ik helemaal naar de kloten met die Dani gegaan. Dani kwam iets later naar huis, zeg maar, hahaha. Jan Wouters was helemaal boos op me, want ze presteerden de volgende dag voor geen meter…’

Ook gaat hij in op het gerucht dat hij een relatie zou hebben gehad met Marc Overmars, de voormalige aanvaller van Ajax, FC Barcelona, Arsenal en het Nederlands elftal, die tegenwoordig directeur voetbalzaken bij Ajax is. Een relatie die zowel door Gordo als Overmars destijds ontkend werd.

Maar dat was blijkbaar niet het ware verhaal. ‘Hij is daar heel erg mee gepest,’ vertelt Gordon in De Cor Podcast. ‘Dan praat ik over meer dan vijfentwintig jaar geleden. Het enige wat we deden was een beetje klooien in een club in Amsterdam. Dat is mensen toen opgevallen, waarna er verteld werd dat we seks zouden hebben gehad. Maar dat is absolute bullshit. Hij is echt gepest, tot op de dag van vandaag. Ze zongen in de kleedkamer Ron ik maar even bij je zijn. Ik was toen een opkomende artiest, dan praat je over begin jaren negentig, en was overdonderd dat ik met dit verhaal in alle bladen stond. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Ik vond het vooral heel erg lullig voor hem. Dat is ontzettend uit zijn verband gerukt. Maar goed, hij heeft er niet minder om gevoetbald.’