Na 13 jaar jongere Guillia, 12 jaar jongere Nicolien en 13 jaar jongere Malou wil Giel Beelen nu eerst liefde voor zichzelf kans geven

0

Giel Beelen en laatste liefde Malou (Beeld: Instagram)

Drie keer koos dj Giel Beelen, die 1 oktober zijn middagshow op Radio Veronica verruilt voor een nachtprogramma op Radio 2, voor een veel jongere vrouw als partner. Maar na de 13 jaar jongere Guillia, de 12 jaar jongere Nicolien en de 13 jaar jongere Malou  Giel Beelen nu eerst de liefde voor zichzelf een kans geven voor hij in een nieuwe relatie stapt…


“Eerst die zelfliefde eens goed ontwikkelen. Ik weet dat er mensen zijn die denken: ja jongen, jij trekt je af op jezelf. Misschien heb ik dat uitgestraald of zo, maar het is echt het tegendeel, aldus de 43-jarige radio-dj tegen RTL Boulevard. De relatie van Beelen, die in oktober de overstap maakt  van Radio Veronica naar NPO Radio 2, met Malou strandde dit jaar na zes maanden.

De twee hadden elkaar leren kennen via het BNNVara-programma First Dates. Volgens Beelens Talpa-collega Patty Brard was die liefde een pr-stunt voor het programma. Een opmerking die bij Giel in het verkeerde keelgat schoot. “Ik heb nog wel met Patty geappt, want ik vond wat ze zei een belediging voor onze relatie. Natuurlijk hadden we wat. Come on, je bent toch niet maandenlang samen met iemand en dan is het niks?” Volgens Giel was de breuk simpel het gevolg van dat de koek simpelweg op was. “Ik had zoiets van: ik kan het maanden laten voortkabbelen, maar dat is voor niemand goed. We zijn ook nog super cool met elkaar.” () ,,Ik ben onderdeel van deze planeet, wij zijn sowieso allemaal met elkaar verbonden”, besluit hij filosofisch.


Giel en Nicolien (Beeld: Instagram)

Precies een jaar geleden zag Giel met de twaalf jaar jongere Nicolien ook al stuklopen. toe zei hij: “Ik heb lang gewacht met delen. De pijn van twee mensen die van elkaar houden maar toch besluiten uit elkaar te gaan is beter te verwerken zonder dat veel mensen zich ermee bemoeien. Al sinds lange tijd wonen Nicolien en ik niet meer bij elkaar. Inmiddels hebben we er een weg in gevonden.”
Volgens Giel zouden hij en Nicolien ‘vrienden voor het leven’ blijven. “We koesteren de mooie tijd die we samen gehad hebben. En hoewel ik haar nog dagelijks mis weet ik dat het beter is zo.”

In 2014 zette Giel Beelen en zijn vriendin Guilia een punt gezet achter hun relatie. De twee waren toen vijf jaar samen. In het begin van de relatie was er veel ophef over het leeftijdsverschil van 13 jaar. Guillia Wolthuis was 18 toen de relatie begon en Giel 31. In 2012 hadden de twee nog trouwplannen.

Over die breuk vertelde hij in zijn ochtendshow op 3FM. ‘Ik kijk gewoon met heel veel respect terug op de afgelopen vijf jaar. Iedereen had zijn mening klaar in het begin omdat ze zo jong was, maar daar is het zeker niet op stukgelopen. Sterker nog, Guilia heeft me ontzettend veel geleerd en veel gebracht in het leven en we hebben mooie dingen meegemaakt. Maar het is beter zo. Meer heb ik er ook niet over te zeggen’.