Musicalacteur MARTIJN VOGEL (31) getroffen door herseninfarct als hij de hond uitlaat

0

Musicalacteur Martijn Vogel (31), die rollen had in Saturday night fever, Hello, Dolly!, Grease en The sound of music heeft een herseninfarct gehad toen hij zijn hond uitliet. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht waar bleek dat het ‘zeer ernstig’ was en dat er ‘snel gehandeld’ moest worden.

‘Ineens begon de wereld om me heen te draaien en kon ik letterlijk niet meer op mijn eigen benen staan. Alsof een komeet me raakte en mijn zicht wegnam’, schrijft Vogel op Instagram. Hij vervolgt met: ‘Ik vind het nog steeds moeilijk om te accepteren dat mijn lijf iets anders in gedachten had die dag dan ikzelf, want ik had nog wat afspraken staan. Om dit op deze leeftijd mee te maken voelt gek en eenzaam. Daarom vind ik het goed om er open over te praten, want wellicht zijn er ook anderen die dit hebben meegemaakt of (hopelijk niet) mee gaan maken.’


Naar omstandigheden gaat het goed met Vogeld. ‘Vandaag de dag is de wereld nog groot en veel, ben ik schrikkerig, wankelig, heb ik moeite met de letter L en droom ik regelmatig dat ik Britney Spears ben. Maar hé, er zijn ergere dingen. Ik leef ten minste nog.’

.