Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
Mr Postcode, Gaston Starreveld, geeft €145.000 korting op Spaanse villa

0
Gaston Starreveld heeft na de jaren dat zijn Spaanse villa vruchteloos in de verkoop stond dan toch maar besloten de prijs van het optrekje fors te verlagen. Hij geen €145.000 korting!

Afgelopen juli haalde Starreveld zijn Spaanse villa, waar ook nog eens beslag op lag, uit de verkoop gehaald. na jren vruchteloos adverteren bleek niemand bereid voorde de villa, gelegen in het plaatsje El Rosario onder de rook van Marbella, €1.395.000 te betalen.

(Lees verder na de advertentie)

Dat was slechts nieuwe voor een Nederlandse echtpaar dat voor €140.000 beslag had laten leggen omdat Starreveld een schuld aan hen niet had voldaan.

Maar er is weer hoop voor het echtpaar, want de villa van Gaston staat weer in de verkoop. Sta€1.250.00 voor het huis met zeezicht dat een woonoppervlakte van 350 vierkante meter heeft. Op het terrein is ook nog een apart gastenverblijf.

De villa heeft vijf slaapkamers, waarvan twee in het gastenverblijf, en vier badkamers. Uiteraard ontbreekt het zwembad en de buiten BBQ niet.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0