Crimineel kopstuk Klaas Otto: ‘Rachel Hazes is mijn meisje’ (maar zijn ‘ex’ Gracia ziet dat toch anders en noemt weduwe ‘Hazes-junkie’)

0

Motorclub Satudarah oprichter Klaas Otto claimt dat Rachel Hazes zijn meisje is. Maar kort nadat ook Rachel haar liefde voor Klaas Otto officieel bekend maakte middels een zoenfoto verscheen op het Instagram-account van Otto, volgens justitie een van de grootste criminele kopstukken van Nederland, een bericht van ene Gracia Kraus. Zij claimt de echte partner van Otto te zijn en noemt weduwe Rachel een ‘Hazes-junkie’.

Rachel Hazes plaatst zaterdagavond een romantische zoenfoto met Klaas Otto, en schrijft erbij: ‘Geen woorden nodig’. Ook Klass Otto zette het zoenplaatje op zijn Instagram. En dat is blijkbaar tegen het zere been van Gracia Kraus, die meent dat zij toch de echte partner is van Otto, onder andere veroordeeld voor zaken aangaande afpersing, bedreiging, zware mishandeling en het witwassen van 1,3 miljoen euro. waar hij drie jaar en vier maanden in de cel belandde. Sinds mei 2020 is Klaas Otto echter weer op vrije voeten.


Rachel en Klaas werden in januari al samen gefotografeerd, maar een maand later ging het verhaal dat Klaas Rachel had gedumpt voor ex vriendin Gracia Kraus. Rachel ontkende de relatiebreuk, omdat er volgens haar helemaal geen relatie was. Maar nu zowel Rachel als Otto de zoenfoto plaatste met daarbij een hartje lijkt er toch wel degelijk sprake van een relatie. En dat blijkbaar tegen de zin van Gracia Kraus, de ex van Otto.

Gracia heeft blijkbaar toegang heeft tot het Instagram-account van Otto en claimde nadat Otto de zoenfoto had geplaatst in een aantal berichten namens Klaas Otto dat zij de partner van Otto is en niet die ‘Hazes-junkie’. Die berichten gingen vergezeld van foto’s van haar en Klaas.


De berichten die Gracia plaatse namens haar ex Otto, ze zou hem afgelopen vrijdag met zijn dochter uit haar huis hebben gezet, waren niet echt vriendelijk. “Mijn tel is geheky door Hazes die oude speed junk ik hou van me vrouw gracia kraus voor altijd”, viel er te lezen. En ook: “Die ouwe junk wil me als bescherming maar ik heb me vrouwtje gracia kraus ik wil geen vrouw die als 52 is en als hoer heb gezeten.”

En dan schreef Gracia namens Otto ook: “Kijk deze aub oude junk hahahahah ken haar van achter raam ken haar al voor André die haar achter raam weg haalde. (…) Noooit ruil ik mij vrouw in voor die hazen wind aub mensen die vrouw is hopeloos wil een man en kan er geen krijgen en gebruik mij nu. Ik hou van gracia kraus.”

Gracia plaatste ook onder haar eigen naam nog een bericht. “Als gracia kraus weet ik nergens van en wil aub niet hier tussen betrokken worden sta hier ver boven. Weet niet wat wel en niet waar is. Maar die vrouw (Rachel, red) is geen concurrentie voor mij. Dit is wat ik te zeggen heb klaas is sorry aan roepen maar of waAr is of niet zoeken die twee maar uit. Ik ben volwassen en voel me ver hier boven staan.”

Klaas Otto (Beeld: Instagram)

Niet veel later verscheen er op het account een video van Klaas Otto waarin hij zegt dat zijn ex-vriendin Gracia Kraus zijn Instagram hackte en de hatelijke berichten over Rachel plaatste. “Beste volgers, dit slaat nergens op. Gracia Kraus heeft mij gehackt. Luister, Rachel Hazes is mijn meisje.”Recent vertelde Rachel Hazes al aan weekblad Story dat ze weer aan het daten was met Otto. “Wij zijn goede vrienden en de ene dag zijn we net wat meer vriendjes dan de andere dag, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar een vaste relatie vind ik toch lastig. Ook omdat ik al zo lang alleen ben,” aldus Hazes. Maar nu Otto claimt dat Rachel ‘mijn meisje is’ lijkt dat nu toch anders te liggen.

Na het overlijden van Andre Hazes in 2004 heeft de weduwe als het over mannen in haar leven ging dat André altijd nummer één blijft. Weduwe Hazes meent dat haar liefde voor André met niets te vergelijken is. In 2008 kreeg Rachel een relatie met de Italiaan Niccolò Armaroli. Die relatie strandde definitief in 2011. “We waren verliefd, maar ik was nog te veel met André bezig. En dat terwijl Niccolò eigenlijk de ideale man voor mij is,” zei de weduwe.

In 2020 was er Mike. Ik had nooit meer verwacht dat ik nog een keer zo verliefd zou worden”, aldus Hazes over Mike. “En ik merk ook dat ik, op André na, niet eerder zo verliefd op een man ben geweest.” Toch strandde ook die relatie. “Niemand heeft doorgehad wat voor man hij echt was. Ik niet, en de mensen om mij heen ook niet”, vertelde Hazes na de breuk en na verhalen dat twee exen van Mike hem aanklaagden voor oplichting.  Of Hazes zelf ook opgelicht werd liet de weduwe in het midden. “Laat ik het voorzichtig zeggen: ik hoef hem nóóít meer te zien. Daarvoor staat er bij mij te veel op het spel.”

LEES OOK: Dit is de nieuwe ANDRE HAZES! (kilo’s afgevallen bij Holland Zingt Hazes-concert in Ziggo dome)