Montana Meiland en haar Dirk: Bruiloft in Polen!

0

(Beeld: Instagram Montana Meiland)

Montana Meiland is al bijna zeven jaar samen met haar Dirk Hoogstraten en nu gaan zij niet alleen voor het eerst samenwonen, maar wordt er ook getrouwd. En het wordt een Poolse bruiloft voor de twee.


Montana en haar Dirk gaan samenwonen. Nu woont Montana nog in een appartement in het centrum van Noordwijk en Dirk in Leiden, maar vorige week hebben ze een huis gevonden dat ze samen willen kopen. Overigens niet in Noordwijk waar Montana’s ouders en zus wonen. “We kijken hier in de omgeving: de bollenstreek, Leiden, Voorschoten, in die contreien. Dirk en ik zitten heel erg op één lijn met wat we willen.”

En als het huis gevonden is  dan wordt er ook getrouwd. Twee keer liefst zegt Montana in weekblad Story. “Als we gaan trouwen, doen we dat waarschijnlijk in Nederland en in Polen. Polen omdat Dirks moeder daar vandaan komt.


‘Volgens Dirk, zo vertelt hij in het weekblad, is een Pools huwelijk een heus spektakel. “Dat begint in de kerk, ’s middags gaan we al naar de feestzaal, waar er flink wordt gedronken en gegeten. Dat duurt dan tot in de vroege ochtenduurtjes Een dag later wordt alles nog eens dunnetjes overgedaan.”

Twee jaar geleden leek van een huwelijk nog geen sprake, want toen was er, na vijf jaar, crisis in de relatie. Dat schrijft Erica Meiland namelijk in haar biografie Erica, de motor achter de Meilandjes. “Twee jaar geleden hadden Dirk en zij een soort crisis. Hij zei: Als ik afgestudeerd ben en werk heb, verdien ik meer dan jij en moet jij meer in het huishouden gaan doen.

Voor Montana was dat geen optie. “Dat gaat niet gebeuren, want ik werk ook keihard. Als jij dat echt vindt, dan maak ik het uit,’ waarschuwde Montana hem. Het stel wist de relatiecrisis te overwinnen. Tot grote vreugde van Erica, Martien en zus Maxima die allemaal gek van Dirk zijn. Ze juichen het dan ook toe dat Montana en Dirk gaan trouwen. Erica in haar boek: “Ik hoop dat ze daarna kinderen willen.” Dat laatste lijkt er voorlopig niet in te zitten. Montana geeft aan dat ze nog geen kinderwens heeft.

Dirk  is hij een heuse vastgoedbelegger. Hij bezit maar liefst negen objecten in Leiden en Leiderdorp. Zijn eigen  pand in Leiden, dat hij kocht voor zes ton. bestaat uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een bovenverdieping waar hij nu nog zelf woont. Tegenover zijn eigen huis kocht hij een tweede pand, waar de Italiaanse traiteur Spiekeria in zit.

In Leiden bezit  Dirk,  samen met zijn vade, r een rijtjeshuis dat voor  2000 euro per maand wordt verhuurd. Daarnaast heeft Montana’s vriend nog vijf garageboxen in de verhuur in Leiderdorp én in dezelfde plaats nog een appartement dat hij voor 1500 euro in de maand verhuurt. Montana heeft haar eigen winkel in Noordwijk,