Monique Westenberg: ‘Voor Curaçao was ik helemaal klaar met André’

0

Monique Westenberg heeft haar hart uitgestort over haar relatie met André Hazes, hun tijdelijke breuk, de hectische periode die daarop volgde en natuurlijk over hun zoontje André Junior. Monique Westenberg: ‘Voor Curaçao was ik helemaal klaar met André’

Zo vertelt Monique in een interview voor Shownieuws tegen over de inmiddels beruchte trip naar Curaçao en vertelt dat ze van vooraf helemaal niet meer had gedacht dat het ooit nog goed zou komen tussen haar en André.


Sterker nog, ze was er al zo goed als klaar voor om een nieuwe man in haar leven toe te laten. “Ik had ook nooit van mezelf verwacht dat ik weer samen met hem zou zijn. Ik was het echt volledig aan het afsluiten”, aldus een openhartige Monique.

Monique verwachtte afgelopen januari nog een toekomst die in het teken zou staan van het opvoeden van haar zoontje Dre (3): “Ik was al helemaal aan het fantaseren, met pijn in mijn hart, hoe ik samen met mijn zoon door het leven ging. En ook hoe het zou zijn als ik een andere man tegen zou komen…”Het hele fragment is in de video hierboven terug te zien.


Het volledige interview met Monique Westenberg zie je deze donderdag- én vrijdagavond bij Shownieuws. Vanavond om 23:25 uur en morgen om 22:55 uur bij SBS6.