Monique Westenberg neemt heel therapeutenteam in de arm om balans en rust te krijgen

0

Monique Westenberg (43), de ex van zanger André Hazes, heeft een therapeutenteam in de arm genomen om meer balans en rust te krijgen in haar leven. Nadat in maart bekend werd dat haar verloving met de volkszanger was verbroken heeft
Westenberg zich veel in zichzelf verdiept wat leidde tot haar besluit om nog meer balans, rust, energie en gezondheid te creëren voor zichzelf.

‘In waar mijn geluk zit, maar ook wat mij balans en rust geeft. Hierdoor zijn er mooie mensen op mijn pad gekomen’, schrijft Wesenberg op haar Instagram. ze. Ze heeft voormalig Miss Universe Nederland Charlotte Labee, tegenwoordig ‘brain balance expert’ en haar team van therapeuten nu in de arm genomen. ‘Ik ga aan de slag om nog meer balans, rust, energie en gezondheid te creëren voor mezelf.’


Labee biedt, volgens Westenberg, meer aan dan therapeutische sessies op de sofa. ‘Zo zal ik de aankomende tijd verschillende onderzoeken laten doen, zoals een bloed- en darmonderzoek, om te bekijken wat ik nog meer kan aanpakken. ‘Ik vind het een uitdaging om zo persoonlijk en breed aan de slag te gaan met balans.Deze week start ik ook met supplementen, welke door charlotte n.a.v. een uitgebreide vragenlijst helemaal persoonlijk op mijn behoeften zijn samengesteld vanuit haar supplementenlijn @charlottelabeesupplements. Ik zal jullie zo nu en dan meenemen in dit hele proces.

Westenberg liet zich recent voor het eerst uit over de breuk met Hazes (27), de man die eind vorig jaar hun huwelijk aangekondigd, maar afgelopen maart koos voor een relatie met influencer Sarah van Soelen (25). In een interview zei Westenberg: “Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden.”


Het voormalige koppel probeert wel zo goed mogelijk contact te houden over hun zoon Dre (4).