Monique Westenberg na ‘k*tjaar’ 2021: ‘Ik heb gestreden en het overleefd. Nu is er tijd om te helen. In liefde en harmonie”

0

Monique Westenberg noemt het net afgesloten 2021 onverbloemd een k *tjaar dat positief is geeindigd. “Er is rust. Ik heb gestreden en het overleefd. Nu is er tijd om te helen. In liefde en harmonie.”

“Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot. In overlevingsmodus”, kijkt Westenberg op Instagram terug. “Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon! Sommige dagen waren goed en sommige waren vreselijk slecht. Ik heb verlies ervaren op verschillende vlakken en tegelijkertijd heel veel moois mogen omarmen.”


Westenberg is dankbaar voor “voor de kracht en wijsheid” die ze heeft. “Hierdoor kon ik dicht bij mezelf blijven en liefde en loyaliteit steeds boven het negatieve plaatsen, dat is wat uiteindelijk alles overwint. Ik ben er van overtuigd dat dit kutjaar daardoor positief is geëindigd. Er is rust. Ik heb gestreden en het overleefd. Nu is er tijd om te helen. In liefde en harmonie.”

In k*tjaar 20121 werd in maart bekend dat Westenberg en Hazes opnieuw een punt achter hun relatie hadden gezet. De zanger was vervolgens enige tijd samen met Sarah van Soelen en zou nu een relatie hebben met schoolvriendin Anne Rose.