Monique Westenberg in eerste interview na breuk met André Hazes: ‘In vorige relaties fysiek en mentaal mishandeld’

0

Monique Westenberg verbreekt het stilzwijgen. voor het eerst na de definitieve breuk met André Hazes vertelt zij haar kant van het verhaal in een openhartig interview. Zo vertelt ze in vorige relaties fysiek en mentaal mishandeld te zijn geweest.

“Ik wil echt even benadrukken dat dit interview over mij gaat, want ik vind het heel belangrijk dat de rust en omstandigheden die er nu zijn, dat die zo blijven”, aldus Monique. In het openhartig gesprek met Talkies Magazine, dat vandaag in de winkel ligt, lucht Monique Westenberg wel haar hart en vertelt ze onder meer dat ze in een relatie voor Andre Hazes lichamelijk en geestelijk te zijn mishandeld. Daarnaast vertelt ze openhartig dat ze langzaam weer opklimt. “Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden.”


Ze spreekt ook over de niet eerder gekende gevoelens die ze had tijdens haar relatie met André. “De liefde die ik in mijn relatie met André kende, had ik daarvoor nog nooit gehad, in die relatie ging ik voor het eerst ook van mezelf houden.” Monique zegt ook dat ze nu na de breuk niet openstaat voor een nieuwe liefde in haar leven en geen type te zijn voor onenightstands.

André heeft sinds maart opnieuw de liefde gevonden bij Sarah van Soelen (25). Het koppel deelt veel innige foto’s op sociale media en kan moeilijk wegsteken dat ze verliefd zijn. Volgens André verloopt het contact met Monique heel goed. “De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.”