MONIQUE WESTENBERG: ‘Er komt geen huwelijk met ANDRE (ondanks wat de juicekanalen beweren)

0

Monique Westenberg (44) maakt korte metten met de geruchten dat zij dit jaar zou gaan trouwen met Andre Hazes. Er komt geen huwelijk.” André Hazes is zelfs bezig de tattoo in zijn nek met de verlovingsdatum met Monique te laten weglaseren.

In de nieuwe LINDA een interview met Monique Westenberg waarin zij verhaalt over de breuk met André Hazes (28), steun van onbekenden en haar jeugd. het opvallendste: Monique zegt dat er zeker geen huwelijk komt met andre Hazes, de vader van haar zoontje Dre.


Over hetgeen door juicekanalen al tijden wordt beweerd, namelijk ‘een hereniging’, is Monique klip en klaar. “We zijn met z’n drieën naar Amerika en Thailand geweest. We zijn niet samen en er komt geen huwelijk, hoe vaak juicekanalen dat ook beweren. Zo met elkaar omgaan geeft veel rust. Ik kan gaan helen.”

Dat André Hazes de tattoo in zijn hals, verwijzend naar zijn verlovingsdatum, heeft laten weglaseren was al een teken dat een huwelijk er niet echt in zat. “Het klopt dat André deze tattoo laat weglaseren”, publiceert Story een uitspraak van een bron dicht bij de zanger. Er volgen nog enkele laserbehandeling en dan is de tattoo weg. En dat is een heel duidelijk statement van André.


Dat André Hazes deze tattoo nu laat weglaseren is een duidelijke boodschap naar Monique én naar alle mensen die nog dromen van een verzoening tussen hen beide…