Monique Smit is helemaal klaar met moedermaffia op Instagram

0

Monique Smit is helemaal klaar met wat zij noemt de moedermaffia op Instagram. “Oke, diepe zucht. Nog even en ik zet gewoon geen privéfoto’s meer online. Want op alles hebben mensen commentaar, je kan het nooit goed doen.”

“Ik ben een werkende moeder die het leuk vind om sommige privé-momenten met jullie te delen”, vervolgt ze. “Ik vind dat namelijk zelf ook leuk om te zien bij andere mensen, maar op deze manier heb ik er geen zin in. De druppel viel bij deze foto”, schrijft ze bij een screenshot van de bovenstaande foto.


Een foto waarop Monique met haar kinderen te zien is, maar waar forse kritiek op komt van die ‘moedermaffia’. Ze laten weten het gevaarlijk te vinden dat Monique’s haar jurk bijna in de spaken van haar achterwiel hangt en vragen zich af of zoontje Noah wel goed vastzit. “Dat ik zo’n lap tekst met uitleg erbij moet zetten, omdat mensen anders los gaan… Is toch te gek voor woorden?” schrijft de zus van Jan Smit.

In die lap tekst’schrijft Monique Smit: “De jurk liet ik alleen voor de foto even los, we maakten hier namelijk een tussenstop.🤓 Oh en blijkbaar moét ik er ook nog even bij vermelden dat als je goed kijkt Noah wel degelijk vast zit in zijn stoeltje(!) Hij haalt alleen zelf altijd zijn armen er uit, wat ik niet altijd in de gaten heb omdat ik nou eenmaal geen ogen in mijn achterhoofd heb zitten. Zou best makkelijk zijn ja.. Och jongens ik word hier zó moe van. Je zou toch nooit meer iets willen posten en je profiel lekker Prive houden als je tegenwoordig met álles rekening moet houden. Ik hoop dat jullie wel perfect zijn..”


Het maakt allemaal dat Monique zich afvraagt of ze nog wel met Instagram moet door gaan. “Terwijl ik de caption van dit bericht aan het bewerken was, vroeg ik mezelf hard op af: ‘Voor wie doe ik dit nou eigenlijk?’ Ik lijk wel gek.”