MONIQUE over terugkeer van ‘haar’ ANDRE: ‘Trots op waar je nu staat en dankbaar voor de stap die je genomen hebt’

0

Monique Westenberg is trots op de vader van haar zoontje Dre, Andre Hazes, die gisteren bekendmaakte zijn comeback te gaan maken nu hij zijn verslavingen overwonnen heeft. “Trots op waar je nu staat en dankbaar voor de stap die je genomen hebt. Voor jezelf en onze kleine man!”

Monique hoopt, zoschrijft ze op Instagram, dat de zanger aan zichzelf blijft werken. “Zet je zoektocht vooral nog door. Over bergen, door de dalen… Je zult de weg wel vinden!”


André maakte maandag bekend dat hij uit de donkerste periode van zijn leven komt. “Lieve mensen, het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat”, schrijft hij.

Dan: “Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden. Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt.”


André is nog altijd uit het dal aan het kruipen met professionele hulp. “Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte. Niet omdat ik jullie, mijn fans, tekort wilde doen, maar om een periode van rust te creëren. Iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat.”

“Binnenkort verschijnt ook mijn documentaire Crossroads op Videoland”, promoot hij zijn docu. “Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire.”

In het bericht kondigt de zanger ook zijn comeback aan. “Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023.” Vorig jaar moest hij zijn deelname aan de HZH-concerten nog cancelen, zoals je kan zien in de video bovenaan de pagina.

“Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is. Veel liefs en geluk, André”, sluit de zanger af.