MONICA GEUZE stopt niet alleen met vloggen, maar ook met vriend Robbert

0

Monica Geuze stopt niet alleen met vloggen, maar ook met vriend Robbert Kroese. Vloggen deed ze acht jaar, haar relatie met haalde net niet de drie jaar.

Dat haar relatie met vriend Robbert Kroese op de klippen vertelt de 27-jarige Monica Geuze natuurlijk in YouTube-video. Haar laatste video, want ze heeft besloten na acht jaar te stoppen met vloggen. Het grote nieuws in de video? Haar relatiebreuk.


“Ik wist al dat ik ging stoppen met vloggen, dat had ik al besloten richting het einde van het jaar. Ik had eigenlijk gewild dat mijn laatste vlog iets kon zijn van: ik ga stoppen, maar ga jullie nog een week meenemen in al het leuks wat ik ga doen. Maar het is nu even niet leuk,” vertelt ze. “Het is even gewoon fucking zwaar. Dat vind ik jammer.”

Monica en haar vriend Robbert waren sinds 2020 samen en deelden sinds afgelopen jaar een huis. Geuze ontmoette Robbert via  dating-app. De twee hopen vrienden te kunnen blijven en ook dat Robbert haar dochtertje Zara-Lizzy, die ze kreeg met voetballer Lars Veldwijk, kan blijven zien. Daarvoor had Geuze een relatie met Lil Kleine.


“Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor alles wat jullie mij hebben gebracht”, zegt ze in haar laatste vlog. Monica verdwijnt niet van social media, want ze blijft haar leven delen op TikTok, Instagram en blijft ook podcasts maken. Haar YouTube-account blijft bestaan, maar een nieuwe invulling moet ze nog bedenken. Monica Geuze is een van de succesvolste vloggers van Nederland met ruim een half miljoen volgers.