MOET JE ZIEN! DR. PHIL zet zijn extravagante villa (met eetkamer met muur vol geweren) te koop

0
Beeld: ChonranPictures
Een dozijn geweren sieren de muur van de eetkamer. Bizarre beeldjes van beren en konijnen kijken je vanuit elke woonruimte aan. Waar we het over hebben? Over het voor 5.75 miljoen te koop staande huis van Dr Phill in Beverly Crest. Het is een van de meest bizarre optrekjes van Amerika. Je gelooft je ogen niet. Een echt must see.

De riante villa van Dr. Phil is op z’n zachts gezegd uniek en je moet wel een heel extravagante smaak hebben als je geïnteresseerd bent om de woning voor 5,75 miljoen dollar, omgerekend ruim 5,1 miljoen euro, te kopen. Het stulpje met vijf slaapkamers en zes badkamers beslaat maar liefst 6170 vierkante meter en beschikt over een prachtige tuin met zwembad.


Het optrekje mag bijzonder genoemd worden. Naast een muur vol wapens in de eetkamer zijn door het hele huis beelden van konijnen en andere dieren te vinden die vanuit elke hoek volgen. Een trapleuning bestaat uit kronkelende valse houten takken en het plafond is geschilderd in dambordstijl.

Verschillende muren van het huis hebben angstaanjagende donkere kleuren. Ook de meubelstukken en bizarre objecten zijn bepaald niet alledaags. Alles in het huis van Dr Phill is geïnspireerd op het werk van Tim Burton, de Amerikaanse tekenaar, filmregisseur en producent die beroemd werd door zijn donkere humor, gothicstijl en referenties aan cartoons en horrorfilms.


Dr. Phil werd in 1998 wereldberoemd toen hij wekelijks te zien was in The Oprah Winfrey Show. Vanaf 2002 kreeg hij zijn eigen praatprogramma op de Amerikaanse televisie. Philip McGraw (69), de echte naam van de Amerikaanse tv-presentator, kocht het huis in 2007 en momenteel woont zoonlief Jordan in zijn huis.

credit: kaewnapa chonran