MOEDERVERDRIET – Yolanthe Cabau: ‘Spijt dat ik Xess geen gezin heb kunnen geven’

0

(Beeld: Instagram Yolanthe)

Het is het verdriet van een moeder dat Yolanthe uitspreekt als ze zegt dat ze spijt heeft dat ze zoontje Xess geen gezin heeft kunnen geven. Yolanthe en ex-man Wesley Sneijder zette een punt  achter hun huwelijk toen Xess drie jaar oud was:


Yolanthe Cabau (36) schrijft in haar nieuwe column in ‘Grazia’ dat ze spijt heeft dat ze haar zoontje Xess (5) niet het gezin heeft kunnen geven waar ze vroeger zelf altijd van droomde. Yolanthe en ex-man Wesley Sneijder besloten een punt achter hun huwelijk te zetten toen Xess drie jaar oud was.

Yolanthe in haar column: ‘Je kunt beter vreedzaam uit elkaar gaan dan strijdend bij elkaar blijven, daar ben ik van overtuigd. Maar natuurlijk had ik het hem zo gegund dat het net even anders was. Daar kan ik soms best even verdrietig over zijn.’


Het romantische sprookje waar Yolanthe vroeger altijd over droomde kwam voor haar niet uit. ‘Het sprookje van de prins en de prinses, die nog lang en gelukkig leefden, is niet altijd realiteit. Als ik ooit een dochter krijg, zal ik haar er meer bewust van maken dat het in eerste instantie draait om haar eigen geluk en zelfliefde’, schrijft Yolanthe.

Bij gebrek aan een papa heeft Yolanthe, die met haar zoontje in de Verenigde Staten woont, een oppas in de arm genomen voor als zij moet werken. ‘Gelukkig heeft Xess een fantastische vaste oppas. Een lieve meid, die we beschouwen als familie. Met onmogelijke werkschema’s is het een zegen om haar erbij te hebben. Maar als het even kan, doe ik het liefste alles zelf met hem. Voor je het weet zijn ze groot. En die tijd krijg je nooit meer terug.’