Moeder geeft dochter Monique Westenberg advies over schoonzoon Hazes: ‘Beloof me één ding, neem hem nooit meer terug’

0

De moeder van Monique Westenberg, Annemarie Hermus, heeft een reactie gegeven op de breuk tussen haar dochter en André Hazes. Haar dochter Monique moet haar een ding beloven: ‘Je bent een fantastische moeder en sterke vrouw. Beloof me één ding, neem hem nooit meer terug. Alleen maar liefde voor jou’, aldus Hermus.

Moeder Hermus reageert het bericht dat dat haar dochter woensdag met “een gebroken hart”  plaatste. Hazes en Westenberg maakte woensdag bekend dat ze niet meer samen zijn. ‘Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan’, schrijft Westenberg.


Onder die post op Instagram van Monique schrijft haar: “Wat ben ik trots op jou, dat jij mijn dochter bent. Je bent een fantastische moeder en een sterke vrouw. Beloof me één ding, neem hem noooooit meer terug. Alleen maar liefde voor jou.”

Ook de moeder van Hazes heeft een reactie gegeven op het verbreken van de relatie. Rachel wil niet al te veel over de breuk kwijt, maar laat wel aan RTL Boulevard weten dat ze het verhaal van haver tot gort kent. “Uiteraard sta ik te allen tijde achter mijn kinderen. In voor- en tegenspoed en in goede en slechte tijden. Het geluk van mijn kinderen gaat boven alles.”