Modern scheiden? Ali B koopt voor zijn vrouw Brechje huis naast het zijne (merken drie zoontjes niets van dat papa en mama uit elkaar zijn…)

0

Breghje Kommers bevestigde bijna twee weken geleden dat zij en haar man, rapper Ali B, ‘niet uit elkaar zijn’. Technisch gezien misschien waar, maar onder een dak lijken ze al een klein jaar niet meer te wonen. Maart 2021 kocht Ali een huis voor zijn Brechtje in Almere. Sindsdien zijn ze dus buren. Modern scheiden in het belang van hun kinderen?

Breghje bevestigde bijna twee weken geleden, nadat er tegen haar Ali een aanklacht wegens verkrachting was gedaan en bekend werd dat hij zich achter de schermen van The Voice zich zou hebben misdragen, dat zij en de rapper ‘niet uit elkaar zijn. “Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet.”


Maar volgens tv-kenner Rob Goossens sprak Breghje niet de waarheid. Volgens Goossens is het stel namelijk al een jaar uit elkaar zijn. “Het is een bijzonder verhaal. Sowieso dat zij samen zijn. Dat is echt een koppel van mensen die elkaar niet alleen leuk vonden, maar ook wisten dat ze wat aan elkaar hadden”, vertelde hij in VI Vandaag.

Goossens zegt dat de twee privé op een ander spoor terecht kwamen door het wangedrag van Ali. “Niet alleen op seksueel gebied, maar hij heeft ook ontzettend veel drugs gedaan en ontzettend veel vergokt. Wat ik toch van alle kanten eigenlijk hoor is dat Breghje en Ali al een hele tijd uit elkaar zijn. Al ongeveer een jaar.”


“Ze hebben gezegd: ‘De buitenwereld heeft er niks mee te maken. We gaan gewoon net doen alsof we nog samen zijn en misschien komt het nog wel een keer goed. Maar als je dit allemaal hoort, kan ik me niet voorstellen dat zijn vrouw nog op een relatie met deze man zit te wachten.”

Maar Brechtje en Ali B. lijken sinds een jaar een compleet nieuwe invulling te hebben gegeven aan het begrip scheiden of uit elkaar gaan. Volgens bekendeburen.nl kocht Ali namelijk in maart 2020 een huis voor Brechje. Een huis pal naast zijn eigen huis in Almere. Dus zijn ze tegenwoordig buren. wel zo fijn voor hun drie kinderen.