Pagina titel ...
zondag, januari 26
Miley Cyrus koopt landgoed (inclusief wijngaard en kippen) in Hidden Hills, de plek waar de sterren wonen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Miley Cyrus mag dan pas 22 jaar zijn, het voormalig Disney-sterretje heeft al huizen in Toluca Lake en in Hollywoods Studio City, maar ze gaat nu wonen bij de echte sterren in Hidden Hills, Los Angeles.

Kim Kardashian en man Kanye West en Jennifer Lopez, om maar een paar celebs te noemen, wonen er en nu heeft ook Miley Cyrus een ‘huisje’ in Hidden Hills, de sterrenwijk van Los Angeles, gekocht.

(Lees verder na de advertentie)

 

Miley kocht een landgoed dat staat op een stuk grond van maar liefst 22000 vierkante meter waarmee het een van de grootste percelen is die Hidden Hills telt.

Op het terrein zijn paardenstallen, een grote moestuin, een kippenhok met kippen en ook een wijngaard. Bovendien is het landgoed optimaal beveiligd. Een feit dat belangrijk is voor Miley Cyrus omdat ze in haar huis in Toluca Lake vorig jaar een paar keer bezoek had van ongenode gasten.

Het uit 1954 daterende landhuis heeft een vloeroppervlak van 600 vierkante meter en heeft zeven slaapkamers met balkenplafonds en houten vloeren en ook een wijnkelder met plek voor duizend flessen.

Er is gastronomische keuken die toegang geeft tot een overdekte veranda met uitzicht over het uitgestrekte terrein uitkijkt. Op het landgoed ook een zwembad, een spa, een barbecueplaats en veel bomen die schaduw bieden.
Miley betaalde de koopsom, zo blijkt uit het kadaster, van 5 miljoen dollar via haar Sunshine Girl trustfonds.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK