Miley Cyrus koopt landgoed (inclusief wijngaard en kippen) in Hidden Hills, de plek waar de sterren wonen

0
Miley Cyrus mag dan pas 22 jaar zijn, het voormalig Disney-sterretje heeft al huizen in Toluca Lake en in Hollywoods Studio City, maar ze gaat nu wonen bij de echte sterren in Hidden Hills, Los Angeles.

Kim Kardashian en man Kanye West en Jennifer Lopez, om maar een paar celebs te noemen, wonen er en nu heeft ook Miley Cyrus een ‘huisje’ in Hidden Hills, de sterrenwijk van Los Angeles, gekocht.

Miley kocht een landgoed dat staat op een stuk grond van maar liefst 22000 vierkante meter waarmee het een van de grootste percelen is die Hidden Hills telt.


Op het terrein zijn paardenstallen, een grote moestuin, een kippenhok met kippen en ook een wijngaard. Bovendien is het landgoed optimaal beveiligd. Een feit dat belangrijk is voor Miley Cyrus omdat ze in haar huis in Toluca Lake vorig jaar een paar keer bezoek had van ongenode gasten.

Het uit 1954 daterende landhuis heeft een vloeroppervlak van 600 vierkante meter en heeft zeven slaapkamers met balkenplafonds en houten vloeren en ook een wijnkelder met plek voor duizend flessen.


Er is gastronomische keuken die toegang geeft tot een overdekte veranda met uitzicht over het uitgestrekte terrein uitkijkt. Op het landgoed ook een zwembad, een spa, een barbecueplaats en veel bomen die schaduw bieden.
Miley betaalde de koopsom, zo blijkt uit het kadaster, van 5 miljoen dollar via haar Sunshine Girl trustfonds.