Michelle Williams maakt 5 miljoen dollar winst op huis Heath Ledger

0
Michelle Williams maakt 5 miljoen dollar winst op huis Heath Ledger

Op de valreep van 2014 heeft Michelle Williams het huis dat ze in 2005 kocht met de in 2008 overleden acteur Heath Ledger verkocht. Opmerkelijk: ze kreeg voor het huis in Brooklyn 1.3 miljoen dollar meer dan de vraagprijs!

Leuk voor Williams is niet alleen dat het huis in Brooklyn binnen drie maanden werd verkocht, maar ook dat het 8,8 miljoen dollar (ruim 7,2 miljoen euro) opbracht. Ruim meer dan de door Williams gevraagde 7,5 miljoen dollar. Zij en Heath kochten het huis in 2005 voor 3.8 miljoen dollar. In net geen tien jaar dus een winst van maar liefst 5 miljoen dollar voor het vier verdiepingen tellende huis met zes slaapkamers.


Na Ledgers dood in 2008 woonde Williams nog enige tijd met hun dochter Matilda in het huis. Nu wonen ze in Los Angeles. De acteur stierf op 28-jarige leeftijd aan medicijnallergie. Hij speelde mee in films als Brokeback Mountain en The Dark Night waarin hij gestalte gaf aan de Joker.

Williams kreeg in de zomer van 2004 een relatie met Ledger, die zij ontmoette tijdens de opnames van Brokeback Mountain, waarin hij haar man speelde. Ze verloofden zich, gingen samenwonen in het huis dat nu verkocht is en kregen daar op 28 oktober 2005 dochter Matilda.