Pagina titel ...
donderdag, mei 28
Michelle Williams maakt 5 miljoen dollar winst op huis Heath Ledger

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Michelle Williams maakt 5 miljoen dollar winst op huis Heath Ledger

Op de valreep van 2014 heeft Michelle Williams het huis dat ze in 2005 kocht met de in 2008 overleden acteur Heath Ledger verkocht. Opmerkelijk: ze kreeg voor het huis in Brooklyn 1.3 miljoen dollar meer dan de vraagprijs!

(Lees verder na de advertentie)

Leuk voor Williams is niet alleen dat het huis in Brooklyn binnen drie maanden werd verkocht, maar ook dat het 8,8 miljoen dollar (ruim 7,2 miljoen euro) opbracht. Ruim meer dan de door Williams gevraagde 7,5 miljoen dollar. Zij en Heath kochten het huis in 2005 voor 3.8 miljoen dollar. In net geen tien jaar dus een winst van maar liefst 5 miljoen dollar voor het vier verdiepingen tellende huis met zes slaapkamers.

Na Ledgers dood in 2008 woonde Williams nog enige tijd met hun dochter Matilda in het huis. Nu wonen ze in Los Angeles. De acteur stierf op 28-jarige leeftijd aan medicijnallergie. Hij speelde mee in films als Brokeback Mountain en The Dark Night waarin hij gestalte gaf aan de Joker.

Williams kreeg in de zomer van 2004 een relatie met Ledger, die zij ontmoette tijdens de opnames van Brokeback Mountain, waarin hij haar man speelde. Ze verloofden zich, gingen samenwonen in het huis dat nu verkocht is en kregen daar op 28 oktober 2005 dochter Matilda.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0