Metamorfose: Anouk scheert lang haar af en kiest voor millimetercoupe

0

(Beeld: Instagram Anouk)

Anouk heeft een metamorfose ondergaan. ZE haar haar lange blonde lokken ingewisseld voor een een millimetercoupe. De rockdiva wisselde de afgelopen jaren regelmatig van coupe, maar heeft ze nagenoeg kaal laten scheren. Er zijn nog slechts enkele millimeters van haar blonde lokken over. De afgelopen jaren koos ze al voor steeds kortere looks.


Op Instagram deelde ze een timelapse waarin te zien is hoe haar lang kapsel afgeschoren wordt. In het filmpje is te zien hoe Anouk (46) in de kappersstoel zit bij haarstylist Ilham Mestour. Een schaar komt er niet te pas: de kapster neemt meteen de tondeuse ter hand. Met een bijna kale schedel als resultaat. Met haar nieuwe look heeft de rockdiva nu net zo’n korte coupe als haar verloofde 19 jaar jongere verloofde Dominique.

Recent leek er nog een einde gekomen aan hun relatie Anouk verwijderde alle foto’s van Dominique van haar Instagram-pagina verwijderd en ook de ring-emoji en de naam van Dominique waren uit haar bio gehaald. Midden augustus volgden elkaar weer en stonden ze weer in elkaars bio. Anouk deelde ook weer een verliefde foto van haar en Dominique.