Uit deze NEGEN creaties van Israëlisch couturelabel Galia Lahav kiest SYLVIE MEIS haar trouwjurk

0
Ze zegt het zelf: Sylvie Meis gaat dit jaar trouwen met Niclas Castello in een trouwjurk ‘die velen zal verrassen’. “Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav”. En Sylvie heeft nu nog maar liefst negen jurken van het label op het oog. ZIEN? 

De relatie van Meis met Castello was vanaf het begin groot nieuws bij onze Oosterburen


De bruiloft van Sylvie Meis en kunstenaar Niclas Castello (41) wordt geen showbizzcircus maar een intieme ceremonie in de zon met alleen familie en de naaste vrienden. Dat onthulde Sylvie aan het Duitse blad Gala. “Het zullen een paar informele, ontspannen en emotionele dagen zijn, romantisch en intiem”, zegt de 41-jarige Sylvie ook. Waar en wanneer ze in het huwelijksbootje stapt wil Sylvie Meis nog niet vertellen, maar het zal zeker dit jaar zijn.

Meis en Castello werden voor het eerst in juli 2019 veelvuldig samen gezien en bevestigden kort daarna een relatie te hebben. De twee ontmoetten elkaar op de bruiloft van een van de vriendinnen van de presentatrice.


De eerste november van 2019 plaatste Meis een foto op haar Instagram waarop ze met een nieuwe ring om haar vinger te zien is. Haar management bevestigde later die dag dat de Nederlandse en de Duitser trouwplannen zouden hebben.

Castello wordt in 1978 geboren als Norbert Zerbs in een klein stadje in Duitsland en werd als jongen meegezogen in de Duitse streetartscene. Hij woont ook een aantal jaren in de Parijse wijk Montmartre, waar hij deel uitmaakt van de kunstenaarskring rond de Franse urban artist Invader.

Terug in naar Duitsland  volgt hij een kunstopleiding aan een privé-universiteit volgt. Na twee jaar stopt Castello daarmee en verhuist naar New York om in de leer te gaan bij Arleen Schloss, een beroemd kunstenaar en mentor van onder anderen Jean-Michel Basquiat en Keith Haring. Castello raakt vervolgens vooral bekend door zijn The Kiss-beelden: sculpturen van monden in allerlei verschillende kleuren en materialen.

De kunst van Castello is ook populair bij beroemdheden: zo zouden Beyoncé, JAY-Z en Arnold Schwarzenegger tot zijn klantenkring behoren.

Wanneer het huwelijksfeest i wil Sylvie nog niet zeggen (Foto: Instagram Sylvie Meis)

Voor Sylvie Meis wordt het haar tweede huwelijk. De presentatrice was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat leidde uiteindelijk niet tot het wel voorgenomen huwelijk. Na enkele maanden verbraken de twee hun verloving.Na de breuk met Rafael had Meis nog een een aantal relaties. Zo had een affaire met piloot Balasz Vajta en  korte relaties met zakenman Guillaume Zarka, R&B-zanger Robin Thicke, naaktmodel Jared Moore en graaf Luis Medina Y Abascal. Ook de Amerikaanse bankier Samuel Deutsch, Zweedse clubeigenaar Maurice Mobetie en Duitse voetballer Sami 
Khedira bleken niet de ware te zijn voor Sylvie.

Ze leek uiteindelijk het geluk te hebben gevonden met Charbel Aouad, waarmee zelfs een huwelijk op de planning stond. Toch bleek het te mooi om waar te zijn en verbrak het stel hun verloving in oktober 2018. Niet lang daarna vond ze opnieuw de liefde met Bart Williams, maar eindigde is april 2019. Drie maanden ontmoette ze Castello waarmee ze nog dit jaar in het huwelijk wil treden.